Gavick.com modülü olan, News Pro GK4 Türkçe Dil Dosyası ektedir.
Joomla 1.5.x Türkçe Dil Paketleri Kategorisinde ve Bileşen Dil Dosyaları Forumunda Bulunan News Pro GK4 Türkçe Dil Dosyası Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Gavick.com modülü olan, News Pro GK4 Türkçe Dil Dosyası ektedir....
Gavick.com modülü olan, News Pro GK4 Türkçe Dil Dosyası ektedir.
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Teşekkürler usta![]()
çok teşekkürler, Gavick in extension ları gerçekten kaliteli ve güvenli. TR desteği de olması çok güzel![]()
çok teşekkür ederim. elinize sağlık güzel olmuş
Yönetim panelinden kurulum yapılacak notu yok. Manuel atıyorsunuz.
joomla/languages/tr-TR/
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Eyvallahcayır cayır..
![]()
nasıl yüklenecek bu? ve ben bir türlü çalıştıramadım. eklenti yüklendi ok, ama ana sayfada nasıl görünecek ve haberler nasıl manşete eklenecek bilmiyorum. ben wordpress e alışmışım joomlada yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.
Video Dersler derslere bakıp, kategori ve bölümler olşuturmalısınız haberleriniz için. Yönetim paneline hakim olun. eklentiler sonraki iş.
dil dosyasını modülün esasını kurduktan sonra eklentiler>kur/kaldır menüsünden kurdum ama bir değişiklik olmadı. merak ettiğim iki şey var. birincisi değişiklik neden olmadı? yoksa zip dosyasını açıp içindekileri ftp ile bir yere mi atmam lazım yoksa? ikincisi bu dil dosyası yalnızca yönetim panelini mi türkçeleştiriyor? yoksa prev, next, read more gibi ifadeleri mi değiştiriyor?
bu arada eski yazıklarım yok olmuş bir yıldır uğramamıştım buralara. herkese tekrardan merhaba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş