Kaldır modülü. Yada kaldırsınlar aktif etsinler siteni ne alakası varmış kapatıyorlar. Boyle saçma sunucu firmaları varmı ?
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan MySQL Ağ İhlali Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> İyi çalışmalar sitemede 6 saattir Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL yazıyor forumda arşatırdım ...
İyi çalışmalar sitemede 6 saattir
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
yazıyor
forumda arşatırdım ve hostuma bir mail göndermek için mailimi açtığımda onlar bana göndermişler diyorlar ki siz aşırı kulanımdan dolayı veri tabanınızı devre dışı bıraktık tekrar kurmak isterseniz şunları dikkate alın falan filan diyor sanırım sorun sitede kulandığım ziyaretçi sayacından kaynaklanmış Vinaora Visitors Counter sayacım bu idi.
Sorun sizle ne kadar ilgili bilmiyorum ama
şuan öylece kaldım yani veritabanını benmi tekrar aktif edeceğim onlarmı ne yapacağımı şaşırdım
yorum görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Lütfen birşeyler bilen herkes yazsın
Kaldır modülü. Yada kaldırsınlar aktif etsinler siteni ne alakası varmış kapatıyorlar. Boyle saçma sunucu firmaları varmı ?
ugur bey mahsuru varmı isim vermenin bilmiyorum ama
bunu yapan GoDaddy
şuan yönetim panelim ve sitem kapalı
ftp den giriş yapabiliyorum
ftp den ilgili modulu bulup sileyyimmi
birde ftp de
configuration.php isimli kısmı kontrol ettim şifrelerimde kulanıcı adlarında bir sorun yok hepsi doğru
yalnız birde configuration.php-dist isimli bir dosya var hemen altında bu hep varmıydı sorun bundanmı kaynaklanıyor anlayamadım
ugur bey sizi bekliyorum umarım bir cevap yazacak kadar vaktiniz vardır
Teşekür ederim
Paylaş