Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dostum Eline Emeğinesağlık...
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Deniz eline diline sağlık... lakin butondaki isim kısmını nasıl ayarladın? bende sadece durum resmi çıkıyor...
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.572 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Msn inizde ne yazıyorsa ordada o yazar...Modülle alakalı bişey değil Msn le ilgili...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekkürler . . .
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dedıgın herseyı yaptım ama ne menu cıktı nede msn bolumu msn sayfada gornmuyor ama tum moduller tamam bu konuda lutfen yardımcı olurmusun
sıralamda hıc eksık yapmadıgıma emınım Konu Enes(hain) tarafından (04-24-2009 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: MSN ve özelden yardım yasaktır |
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Resımde Ne varsa AYnısını Yaptım Herseyı Bana Gore Kusursuz Yaptım ama Ana Sayfada veya Baska Bır Yerde Msn Durum Resmı Gorunmuyor... Naısl Gosterıcem yarcımcı olurmusunuz
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
selam arkadaşlar,
bende joomla ya yeni başladım, konu gayet iyi ve açıklama da harikaydı, elleriniye ve emeğinize sağlık... çok teşekkürler |
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Çok Teşekkür ederim deniz ama varya çok akllı ''kendinizle konuşma başlatamazsınız'' diyor kandıramadık. İyiki ''kendi kendine konuşana delüü derler demedi''
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Guest Mesajlar: n/a |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
gerçekten mükemmel bir paylaşım takdir ediyorum
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| canlı destek, modülü resimli kurulum, msn online destek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|