Deniz eline diline sağlık... lakin butondaki isim kısmını nasıl ayarladın? bende sadece durum resmi çıkıyor...
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan MSN Online Destek Modülü Resimli Kurulum Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Dostum Eline Emeğinesağlık......
Dostum Eline Emeğinesağlık...![]()
Deniz eline diline sağlık... lakin butondaki isim kısmını nasıl ayarladın? bende sadece durum resmi çıkıyor...
Msn inizde ne yazıyorsa ordada o yazar...Modülle alakalı bişey değil Msn le ilgili...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
dedıgın herseyı yaptım ama ne menu cıktı nede msn bolumu msn sayfada gornmuyor ama tum moduller tamam bu konuda lutfen yardımcı olurmusun
sıralamda hıc eksık yapmadıgıma emınım
Konu Enes(uzayda) tarafından (04-24-2009 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: MSN ve özelden yardım yasaktır
Resımde Ne varsa AYnısını Yaptım Herseyı Bana Gore Kusursuz Yaptım ama Ana Sayfada veya Baska Bır Yerde Msn Durum Resmı Gorunmuyor... Naısl Gosterıcem yarcımcı olurmusunuz
selam arkadaşlar,
bende joomla ya yeni başladım,
konu gayet iyi ve açıklama da harikaydı, elleriniye ve emeğinize sağlık...
çok teşekkürler
Çok Teşekkür ederim deniz ama varya çok akllı ''kendinizle konuşma başlatamazsınız'' diyor kandıramadık. İyiki ''kendi kendine konuşana delüü derler demedi''![]()
Paylaş