Messenger'a giriş probleminiz olabilir... Messengerınıza verilen linkteki gibi düzgün giriş yapıyormusunuz?
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan MSN Online Destek Modülü Resimli Kurulum Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> söylediklerini adım adım aynen yaptım siteme buton olarak ekledim.. tıklayınca yeni sayfa açılıyor..ziyaretçi olarakta denedim normal bir giriş yaparakta denedim ...
söylediklerini adım adım aynen yaptım siteme buton olarak ekledim.. tıklayınca yeni sayfa açılıyor..ziyaretçi olarakta denedim normal bir giriş yaparakta denedim yazılan mesaj bana ulaşmıyor.. epeyce bi bekledikten sonra kişi konuşmadan ayrıldı diyor.. neden kaynaklanabilir acaba.
Messenger'a giriş probleminiz olabilir... Messengerınıza verilen linkteki gibi düzgün giriş yapıyormusunuz?
ewet..söylenenleri aynen yaptım.. siteye buton da geldi.. girişte yapılıyor.. fakat yazılan mesaj ulaşmıyor.. birde üstüne üstün benim msn yi kitleniyor nedense. plus ve bir kaç eklenti kurulu msn de.. ondan kaynaklanıyo olabilir mi
merhaba bende herşeyı yaptım guzel şekilde oldu yanlız devamlı çevrim dışı gosterıyor acaba benmı yanlış bıseyler yaptım
Arkadaşlar söylediğiniz sorunlar msn ile alakalı olduğu için bizim yapabileceğimiz fazla bişey yok kusura bakmayın. Sonuçta bunlar kod. Ve bu kodlar messenger.live.com adresinden bilgileri çekip sitede yayınlıyor başkada birşey yok. Onun için sorununuz msnlerinizdedir.
arkadaşlar benim bu konuyla ilgili bi sorum olacak,
bende anlatımınız sayesinde hiç bi bilgim olmamasına rağmen siteme bunu yükledim, ancak sitemi oluşturma görevini alıpta profesyonel olmasına rağmen 1 ay geçmiş olmasına siteyi tamamlamayan arkadaş, bu modülü kaldırdı, gerekçe olarakta güvenlik açığı oluşturduğunu söyledi; böyle durum varmıdır? varsa bunun 1.5 e uyumlu olan modülü yokmu?
bilgi verirseniz çok sevinirim... çünkü sitemi tamamlamak bana kaldı.. bu ve buna benzer bi çok sıkıntıyı kendim çözmeye çalışacağım...
şimdiden yardımcı olana arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Siteyi yapan arkadaş gelsin bu foruma açığını bizede söylesin bilgilenelim.
Töbe töbe yaaaa..........Microsoftun Msn ile ilgili bi açığı varsa bilemeyiz...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Paylaş