Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.571 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu Dersimiz Sitesinde Msn Üzerinden Canlı Destek Vermek İsteyenler İçindir...
Öncelikle bu linke tıklıyoruz : Sign In Ve Karşımıza Hesap Açma Ekranı Geliyor.... ![]() Burdan Msn Kullanıcı Adı Şifremiz İle Giriş Yapıyoruz... Daha Sonra Karşımıza Gelen Ekranda ![]() Sol Menüden Web Ayarlarına Tıklıyoruz... ![]() Ve Resimdeki Kutucuğu İşaretliyoruz...Açıklaması Yandadır... Daha Sonra Sol Menüden HTML Oluştur Butonuna Basarak İşleme Devam Edelim... ![]() Resimdede Gördüğünüz Üzere Sitenizde Msn Yardım Bölümünün Nasıl Görüneceği Rengi Boyu Eni Gİbi Ayarların Yapılacağı Alanlar Mevcut... Eğerki Tek Bİr Sayfada Açmak İstiyorsanız Bu Destek Kısmını ... #Anlık ileti penceresi Olarak İşaretleyin... Bizim Yapacağımız #Düğme Şeklinde Yardım Kutusu Olacaktır... ![]() Bu Sayfayı Kapatmıyoruz....Birazdan Bİze VErdiği Aşağıdaki Kodları Kullanıcaz... Şimdide Sitemize GEçiyoruz Bu HTML Kodlarını Sitemizde Yayınlamak İçin Bi HTML Modül Kurucaz....... ![]() Ekte Verdiğim HTML Modülünü Kuruyoruz... Dİkkat Etmeniz Gereken Bu Modül Joomla 1.0 Sürümü içindir... Eklenti Yönetisinden Eski Sürüm Destek Eklentisini Aktif Edin Yoksa Kurulmaz... ![]() Kurduktan Sonra Modül Yöneticisinden HTML Modülün Ayarlarını Yapmak İçin İçine Giriyoruz... ![]() Evet.... İlk Giriş Yapıp Ayar Yaptığımız Sayfaya Geri Dönüp Bize Verdiği Kodları Soldaki Alana Yapıştırıyoruz... Ve Kaydet Deyip Yayınlıyoruz.... Ve Sonuç ![]() ![]() ![]() Canlı Desteğin Üzerine Basılarak Resimdeki Yardım Penceresi Açılmaktadır... Not Olarak Sizde Daha Kısa Görünebilir......Msn Adı....Büyütmek İçin... ![]() Modül Ayarından Resimde Gördüğünüz Kısmı Değiştiriniz.... JoomlaTR - deniz1429
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 206 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Emek ve paylaşım için teşekkürler.
Eminim birçok kimsenin işine yarayacaktır. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok teşekkürler emeğinize sağlık
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkür ederim. msn yi siteme kurdum. gayet güzel çalışıyor. ama birkaç tane buton ekleme imkanı varmı
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.094 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kaliteli anlatım için teşekkürler deniz tebrikler
|
|
|
|
#6 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Deniz'le iştaha geldik online destek konusunda
Teşekkürler Deniz.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 42 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Gercekten güzel bir anlatım ellerine sağlık.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam büyük harflerle mesaj yazmayın. Forum kurallarını okuyun lütfen.
Form içinse sitemizdeki Eklentiler bölümüne bakınız |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok teşekkür ederim siteme ekledim süper oldu emeğine sağlık.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 51 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
eline sağlık kardeş
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| canlı destek, modülü resimli kurulum, msn online destek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|