mozillafirefoxda joomfish sorunu
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan mozillafirefoxda joomfish sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> joomfish i kullanarak bir site yaptım ingilizce ve türkçe olarak. bu siteyi internet explorer da açınca hiç sorun olmuyor iki ...
-
Yeni Joomlacı
mozillafirefoxda joomfish sorunu
joomfish i kullanarak bir site yaptım ingilizce ve türkçe olarak. bu siteyi internet explorer da açınca hiç sorun olmuyor iki dil de çalışıyor.ama mozilla da açınca sadece ingilizce simgesi çalışıyor türkçe simgesine tıklanmıyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımlarınızı bekliyorum....
Konu tubzim tarafından (11-06-2008 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
-
Üyeliği Durduruldu
site adını verebilirseniz bakabiliriz
-
JoomlaTR
tubzim Nickli Üyeden Alıntı
joomfish i kullanarak bir site yaptım ingilizce ve türkçe olarak. bu siteyi internet explorer da açınca hiç sorun olmuyor iki dil de çalışıyor.ama mozilla da açınca sadece ingilizce simgesi çalışıyor türkçe simgesine tıklanmıyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımlarınızı bekliyorum....
Joomfish ile genelde firefox ile bir sorun olmaz.
Sitede ön bellegi, firefox da plugin leri temizleyin.
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
-
Profesyonel
arkadaşım gerek yok aslında firefoxda düzgün çalışıp ie de düzgün çalışmıyor ama sen tersini görüyorsun şöyle ki;
Sitenin açılış dili türkçe ise aynı dili seçememen lazım ingilizceyi seçebiliyorsan doğru çalışıyordur. yani aktif dili listeden seçememen çok doğal doğru olan da budur.
-
JoomlaTR
hebelup Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım gerek yok aslında firefoxda düzgün çalışıp ie de düzgün çalışmıyor ama sen tersini görüyorsun şöyle ki;
Sitenin açılış dili türkçe ise aynı dili seçememen lazım ingilizceyi seçebiliyorsan doğru çalışıyordur. yani aktif dili listeden seçememen çok doğal doğru olan da budur.
Language Selection modülünde Aktif olan dil gösterilisin mi? Hayir seçildiyse Sayin hebelhup hakli. Bu durumda sadece aktif olmayan dil görüntülenir.
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
-
Yeni Joomlacı
hebelup Nickli Üyeden Alıntı
sitenin açılış dili ingilizce... ben türkçeyi seçmek istediğimde seçemiyorum... çünkü türkçe ikonuna tıklanmıyor. yani ingilizceden türkçeye geçiş yapamıyorum... herkese teşekkürler
-
Yeni Joomlacı
chapodos Nickli Üyeden Alıntı
Language Selection modülünde Aktif olan dil gösterilisin mi? Hayir seçildiyse Sayin hebelhup hakli. Bu durumda sadece aktif olmayan dil görüntülenir.
"aktif olan dil gösterilsin mi" evet seçili. buna rağmen mozillada site ingilizce açılıyor ve türkçeyi seçemiyoruz çünkü tıklanmıyor ayrıca site ilk açıldığında türkçe olarak açılsın istiyoruz.nasıl yapabiliriz? neden kaynaklanıyor olabilir?
-
JoomlaTR
-
Amatör Joomlacı
Cevap: mozillafirefoxda joomfish sorunu
Hayirli Günler;
joomfishde bir sorunum vardi, google amcadan ararken herzaman takip ettigim joomlatr den bu sayfa geldi karsima, sorunum farkliydi, o esnada bir cözüm yolu geldi aklima ve sorunumu hallettim, burayada eklemek istiyorum, olurya bir gün faydasini gören olu;
Joomfish Menü icerik sorunu:
3 dil mevcut yapmis oldugum sitede, biride Arapca, bu dili tikladigimda bazi menüler farkli icerikler olmasina ragmen örnegin resimlerede ziyaretci defterinede tiklasam sadece resimler geliyor, arapca dilinde ziyaretci defteri gözükmüyor, menüde dil cevirisi mevcut lakin tiklayinca baska icerik cikiyor.
Cözüm:
menü secimini joomfishden yapinca, sorunlu olan menü secenegini tikliyorsunuz, orda "menü alias" bölümü var bunu arapcada doldurunca bu sorunu veriyor, arapcayi nedense tanimiyor yerine "----" bunu birakiyor, onu silip latin karakterlerle birseyler ekleyin, eger önceden arapca ekledi iseniz silme kar etmiyor, latin alfabe kelimeler eklemelisiniz.
Saygilarimla...