yukarıdaki belirtilenleri aynı yaptım Bağlantı kısmına link werdim ama linkde ilk önce kendisitemin adresi çıkıyor sonra benim yazdığım ekleniyor.birleşik site ismi birden çıkıyor haliyle tarayıca açmıyor.bu sorunu nasıl gideririz?
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Menüye Dış Bağlantı Linki Ekleyelim (Foto Ders) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Bu dersimizde, m enümüze dış bağlantı linki eklemeyi öğreniyoruz. 1 - Yönetim paneli - Menüler - Ana Menü tıklayın... 2 ...
Bu dersimizde, menümüze dış bağlantı linki eklemeyi öğreniyoruz.
1- Yönetim paneli - Menüler - Ana Menü tıklayın...
2- Sağ üstteki Yeni butonuna tıklayın...
3- Dış Bağlantı tıklayın...
4- Menüde görülecek link başlığını yazınız.
5- Takma ismi girin.
6- Dış bağlantı vereceğiniz, URL girin. (http://)
7- Linki yayınlayın. (otomatik yayınlar)
8- Dış bağlantı link verdiğimiz için, ayrı sayfada açılsın işaretleyin. [size kalmış]
9- Sağ üstte Kaydet butona basın.
10- Menü öğesi başarıyla yüklendi uyarsını gördünüz.
11- Başarıyla dış bağlantı linkimizi ekledik.
- Joomla anasayfa menüsünden görebilirsiniz.
![]()
yukarıdaki belirtilenleri aynı yaptım Bağlantı kısmına link werdim ama linkde ilk önce kendisitemin adresi çıkıyor sonra benim yazdığım ekleniyor.birleşik site ismi birden çıkıyor haliyle tarayıca açmıyor.bu sorunu nasıl gideririz?
Resimli anlatım yenilendim. Daha açıklayıcı olmuştur umarım![]()
birsey sorayim bende...
simdi bu ekledigimiz linki farkli pencerede actirabiliyoruz ama bu yeni pencerenin boyutunu nasil belirleyebiliriz?
yani ben bu yeni acilacak pencerenin 700 X 700 acilmasini istiyorum mesela?
dış bağlantı linki istediğimiz boyutda açtırmamız mümkünmü mesela 400x400 veya html popup sayfa hazırlayıp ona herhangi menüden link verebilirmiyiz mesela üst menüden link vermek gibi
Joomleague bileşenini kullanıyorum.
Tablolara bağlantıları link şeklinde yapabiliyorum. ( Puan durumu, sonuçlar v.s. )
Bağlantı çalışıyor ancak bu sefer sol tarafta bulunan menum kayboluyor.
Bakmak isterseniz. koyuyeşilsiyah
Futbol linkine tıkladığınızda açılan pencerede sol menü görünecek. O menüden birine tıkladığınızda ise açılan pencerede menu kaybolacak...
Anlatım çok güzel teşekkürler.
Paylaş