Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.114 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde, menümüze dış bağlantı linki eklemeyi öğreniyoruz.
1- Yönetim paneli - Menüler - Ana Menü tıklayın... ![]() 2- Sağ üstteki Yeni butonuna tıklayın... ![]() 3- Dış Bağlantı tıklayın... ![]() 4- Menüde görülecek link başlığını yazınız. 5- Takma ismi girin. 6- Dış bağlantı vereceğiniz, URL girin. (http://) 7- Linki yayınlayın. (otomatik yayınlar) 8- Dış bağlantı link verdiğimiz için, ayrı sayfada açılsın işaretleyin. [size kalmış] 9- Sağ üstte Kaydet butona basın. ![]() 10- Menü öğesi başarıyla yüklendi uyarsını gördünüz. 11- Başarıyla dış bağlantı linkimizi ekledik.
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yukarıdaki belirtilenleri aynı yaptım Bağlantı kısmına link werdim ama linkde ilk önce kendisitemin adresi çıkıyor sonra benim yazdığım ekleniyor.birleşik site ismi birden çıkıyor haliyle tarayıca açmıyor.bu sorunu nasıl gideririz?
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 26 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Link vermek istediğin siteyi tarayıcıda aç. Adres satırını komple kopyala. (http:// ile başlayan yer dahil.) Sonra bu kopyaladığın yeri bağlantı kısmına yapıştır... Verdiğin link açılacaktır...
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.114 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Resimli anlatım yenilendim. Daha açıklayıcı olmuştur umarım
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
birsey sorayim bende...
simdi bu ekledigimiz linki farkli pencerede actirabiliyoruz ama bu yeni pencerenin boyutunu nasil belirleyebiliriz? yani ben bu yeni acilacak pencerenin 700 X 700 acilmasini istiyorum mesela? |
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sizin dediğiniz gibi menüye dış bağlantı ekledim ama türkçe dilde gösteriyor,ingilizcede göstermiyor . bunun nedeni ne olabilir...araştırdım ama bi sonuca ulaşamadım.. bu konuya bir açıklma yaparmısınız?
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dış bağlantı linki istediğimiz boyutda açtırmamız mümkünmü mesela 400x400 veya html popup sayfa hazırlayıp ona herhangi menüden link verebilirmiyiz mesela üst menüden link vermek gibi
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomleague bileşenini kullanıyorum.
Tablolara bağlantıları link şeklinde yapabiliyorum. ( Puan durumu, sonuçlar v.s. ) Bağlantı çalışıyor ancak bu sefer sol tarafta bulunan menum kayboluyor. Bakmak isterseniz. koyuyeşilsiyah Futbol linkine tıkladığınızda açılan pencerede sol menü görünecek. O menüden birine tıkladığınızda ise açılan pencerede menu kaybolacak... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|