Menu Class Suffix nedir ve nasıl kullanılır?
Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Kategorisinde ve Modül Soruları Forumunda Bulunan Menu Class Suffix nedir ve nasıl kullanılır? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar expand menu kullanıyorum modul ozelliklerinde böyle bir satır var oraya css ile ilgili birşeyler yazacağım onu anladım da ne ...
-
Yeni Joomlacı
Menu Class Suffix nedir ve nasıl kullanılır?
arkadaşlar expand menu kullanıyorum modul ozelliklerinde böyle bir satır var oraya css ile ilgili birşeyler yazacağım onu anladım da ne yazacağım bilgisi olan arkadaşlar bir yardım etsin bir zahmet nedir ve ne işe yarar menu class suffix ve nasıl kullanacağımız bilen varsa yazsın teşekkürler şimdiden.
-
Yeni Joomlacı
Oraya yazığığın modül suffix değeri ile temada belitilen modül tasarımını uygulamanı sağlıyor (mesela birinin üst kenarı mavi diğerini yeişl olarak yapbiliryorsun)
Her temanın modül suffix değerleri farklı olyor. örnek olarak birinde "-blue" diğerinde "-top1" vs olarak değiştebiliyor.
Konu yabo tarafından (08-28-2008 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
-
Profesyonel
Sayfadaki CSS stillerinin sonuna bir ek getirerek her bir sayfaya farklı bir tasarım uygulama metotudur..
CSS
-
Video Dersler
vay be.kısa ve öz bir anlatım olmuş tebrik ederim.
css i iyi öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiyem www.fatihhayrioglu.comsitesini takip etmelerini öneririm.... kolay gelsin