Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde Makale Kategori + Bölüm Oluşturma ve sitemizde Yayınlamayı öğreniyoruz.
Resimleri büyütmek için Fare ( mause) ile üzerine tıklayınız.
![]() 2- Bölüm Yönetici sayfamız açıldı. (Bölüm oluşturmadan, kategori oluşturulmaz) Sağ üstte Yeni butonuna tıklayın... ![]() 3- Başlık: Haberler 4- Takma İsim: haberler 5- Kaydet butona tıklayın. ![]()
![]() 6- Yönetim Paneli - İçerik - Kategori Yöneticisi Tıklayın... ![]() 7- Kategori Başlık: Son Haberler 8- Takma İsim: son-haberler 9- Bölüm seçimi 10- Kaydet butonla kategorimizide tamamlıyoruz. Sıra geldi oluşturduğumuz bölüm ve kategorimize haber girmeye ![]() ![]() 11- Yönetim Paneli - İçerik - Makale Yöneticisi Tıklayın... ![]() 12- Sağ üst köedeki Yeni butona tıklayın... ![]() 13- Makale başlığımızı yazalım. 14- makale alt başlığımızı yazalım. (joomlatr-duyuru) bu şekilde olmalı. TR karakter alt başlıkta kullanmayın. 15- Bölüm seçin ve sağındaki kutucuktan Kategoriyi seçin. Alt Editör penceresine makalenizi yazın. Yayınlandı: Evet Ön Sayfa : Evet 16- Sağ üst köşede Kaydet butona tıklayın. ![]() Joomla! Anasayfada makalemiz hazır. ![]() SON Uğur Uygur Kullanım Koşulları Gizlilik Politikası (Privacy Policy) |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 205 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Eline saglik. Her gün dahada güzellesiyor.
|
#3 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 246 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Paylaşım İçin Tşkler KeSH Abi =)
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler arkadaşlar. Joomla kullanıcıları bir yerlerden tutsalar neler çıkarda daha işte...
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekürler yararlı çalışmaların için..
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine sağplık hocamda bu makalelelere üyelerin yorum yazması için ne yapmamız gerekiyo
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
1- Forumda yorum diye aratırsan bir çok başlık
2- Eklentiler linkinden ulaşırsın 3- soru sormadan önce arama yapmanız 4- Ders ile alakasız sorular sormayınız. |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok teşekkürler elinize sağlık...
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet uğur hoca sayende haber ekledik anaayfaya.çok saol,emeğine sağlık.bir şey soracağım.hani siteyi ilk kurduğumuzda hazır kategoriler varya,haberler,duyuru felan hepsini silip kafamıza göre sizin anllatığınız gibi rahat oluşturabiliriz dimi?şimdiden teşekkürler.bakalım beğencekmisiniz.anlatıma göre yaptık tabi..
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 824 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Hunter kategori ve bölümleri silip kendine göre yeni ekleyebilrisin. Bir sorun olmaz.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bölüm oluşturma, kategori oluşturma, makale kategori, makale yayınlama, resimli ders |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr