Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba Sewgili Joomla Sewerler
Joomlanın eski logosunun 3D lisini edindim onu koymak istiyorum ama o biraz büyük onu Şablonum olan Rhuk_milkway Logo kısmına nasıl sığdırabilirim.. joomlatr.com dan Joomlanın Flash edindim onuda onun altına sığdırmak istiyorum..Nasıl yapabilirim siteyi bolca aratırdım ama bir türlü sorularıma cvp bulamadım logo adlı neredeyse tüm konular sonlandırılmıs... lütfen yardımcı olurmusunuz Yasal birşey yapıyorumm.. Teşekkür Eder Öneri, ve Tavsiyelerinizi şiddetle beklerim.. Not:Kuralların hepsini okudum... Ricam: Videolu veya Açıklayıcı geniş kapsamlı yazılı anlatım.. Teşekkürler.. Konu Ugur tarafından (07-03-2009 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
İyi kuralları okumuşsunda elli tane böyle konu var birazda araştırma yapsanız Tema editleme tıkla
#3 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler Tamer bey
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|