Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..

Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.

Logo Kısmını Büyütme Rhuk _milkway Joomlanın Büyük Resmini Küçük bölüme nasıl koy 1.5

Merhaba Sewgili Joomla Sewerler Joomlanın eski logosunun 3D lisini edindim onu koymak istiyorum ama o biraz büyük onu Şablonum olan Rhuk_milkway Logo kısmına nasıl sığdırabilirim.. joomlatr.com dan Joomlanın Flash edindim onuda onun altına sığdırmak istiyorum..Nasıl

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2009, 02:22   #1
Kullanıcı Adı:

pcmafya

pcmafya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: Üyeliği Durduruldu

Durum: Offline

Tecrübe Puanı: 0

Standart Logo Kısmını Büyütme Rhuk _milkway Joomlanın Büyük Resmini Küçük bölüme nasıl koy 1.5

Merhaba Sewgili Joomla Sewerler

Joomlanın eski logosunun 3D lisini edindim onu koymak istiyorum ama o biraz büyük onu Şablonum olan Rhuk_milkway Logo kısmına nasıl sığdırabilirim..

joomlatr.com dan Joomlanın Flash edindim onuda onun altına sığdırmak istiyorum..Nasıl yapabilirim

siteyi bolca aratırdım ama bir türlü sorularıma cvp bulamadım logo adlı neredeyse tüm konular sonlandırılmıs... lütfen yardımcı olurmusunuz Yasal birşey yapıyorumm..

Teşekkür Eder Öneri, ve Tavsiyelerinizi şiddetle beklerim..

Not:Kuralların hepsini okudum...

Ricam: Videolu veya Açıklayıcı geniş kapsamlı yazılı anlatım..
Teşekkürler..

Konu Ugur tarafından (07-03-2009 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir..

Sponsor
Alt 07-03-2009, 02:24   #2
Kullanıcı Adı:

Tamer Okuşluk

Tamer Okuşluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: JoomlaTR

Tecrübe Puanı: 10

Standart Cevap: Logo Kısmını Büyütme Rhuk _milkway Joomlanın Büyük Resmini Küçük bölüme nasıl

İyi kuralları okumuşsunda elli tane böyle konu var birazda araştırma yapsanız Tema editleme tıkla

Alt 07-03-2009, 03:14   #3
Kullanıcı Adı:

pcmafya

pcmafya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: Üyeliği Durduruldu

Tecrübe Puanı: 0

Standart Cevap: Logo Kısmını Büyütme Rhuk _milkway Joomlanın Büyük Resmini Küçük bölüme nasıl

Teşekkürler Tamer bey

Bookmarks

Seçenekler
Stil