Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Diyarbakır Mesajlar: 74 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Eline sağlık teşekkür ediyorum. Bazı paralı bileşenler legacy modu olmadan çalışmıyor ama ona rağmen sitesinde bu konu ile ilgili bir mesaj, bir anlatım bulundurmuyorlar. Ne yapalım iş yine başa düşüyor
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1.5 native harici kullanmıyorum. Tavsiyede etmem
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
2'nci sayfasına bakın.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
fireboard kurmak için gerekli bişeymiş
saolasın |
|
|
|
#16 |
|
Süper Mod
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 263 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Bilgilendirme yapalım.
İzlediğini video da Eklentiler > Uyumlu Eklentiler e giriyoruz. buradan da 2. sayfaya tıklıyoruz. Sistem - Geri Uyumluluk işaretleyip Etkin kıl diyoruz. |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler joom la için tam bir kaynak burası
|
|
|
|
#18 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
simdiden tesekkürler |
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetim
Eklentine bağlı
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aktif etmek, legacy mode plugin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr