Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kunena Yapılandırmasından Forum Kuralları Okunmasın diye işaretledim. Şimdilik bir çözüm bu. Çünkü site açıklamasını kural olarak gösteriyordu. Tekrar teşekkürler
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: Merkez Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ağzına sağlık, teşekkürler..
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dersin linki kırık galiba..
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hostla ilgili bir problem var videoyu diğer bir siteye yükleyip linki yeniyecem.
|
#25 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
İlk link şuan için çalışmıyor ancak sorun giderilir.
Alternatif link verilmiştir. Kolay gelsin
|
#26 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 55 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Arkadaşlar kunena formu kurdum. Yönetici panelinden girmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /home/....../public_html/components/com_kunena/lib/kunena.config.class.php on line 65 |
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
FTP'den public_html/components/com_kunena/lib/kunena.config.class.php yeniden gönder
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 55 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
|
|
|
|
#29 |
|
Önceki mesajda bahsedilen işlemi yaptım ancak sonuç olumsuz. Ben de kunenayı kaldırıp tekrar kurmayı denedim. Ancak "kur başarılı" demesine rağmen aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Anlamı nedir? Nasıl çözebilirim?
Resmi de tam ekleyemedim galiba ama linke tıklayınca açılıyor. Imageshack - hatav |
|
|
|
#30 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.710 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Forum kurulmuş görünüyor . .
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kunena forum kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|