Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Yapılandırma ayarındaki ''forum başlığı'' bölümüne ne yazdıysam açılmadı.Lütfen yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
#12 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Forumu kurduysan Foruma link ver
Menüler> Ana menü > Yeni de > acılan sayfada Kunena forumu göreceksin ona tıkla ,yine açılan sayfada Forum yaz kaydet Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekürler sayenizde hallettim.ancak kullandığım temadanmıdır nedir kunena forum bana çok sade ve basit geldi(görsel olarak.üstelik dil dosyasını yüklememe rağmen hala birçok terim ing ce..
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
default tema görünümü değilde defaılt_ex temasını kullan ayrıca türkçe butonlar var onarıda yükle daha çok kaynak istiyorsan kunana temalar var onları kullanabilirsin Bunların hepsi Kunena bölümünde mevcut.
Kolay gelsin |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,joomla 1,5 kurdum üzerine sorunsuz şekilde kunenayı kurdum.Ancak bileşen olarak görünse de siteme girdiğim de forum yok yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
|
|
|
|
#16 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Foruma menüden link oluşturdunmu ?
|
#17 | |
|
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.243 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Bileşen yükedik Menüye Linkini Ekleyelim (Foto Ders) |
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim ancak sorunum devam ediyor.Link verdim şimdi fakat yine joomla ile acılıyor !
Sorunum çözüldü menülerde sıralama ve yayınlama hatası yapmısım cok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı yaşasın joomlatr.org ance:
|
|
|
|
#19 |
|
Birbaşka problemle yine sizlerleyim :( kunena türkçe olmuyor gerekli dizine filazilla ile dosyayı attım fakat forum hala ingilizce yardım lütfen
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Selamlar,
Öncelikle çok teşekkürler emeğiniz için. Bir şey sormak istiyorum, forumun kurallar bölümünü nasıl değiştireceğim? Aradım fakat bulamadım bilen varsa cevap verirse memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler, Kolay gelsin. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kunena forum kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|