Forumu kurduysan Foruma link ver
Menüler> Ana menü > Yeni de > acılan sayfada Kunena forumu göreceksin ona tıkla ,yine açılan sayfada Forum yaz kaydet
Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Kunena Forum Kurulumu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tamer Okuşluk Nickli Üyeden Alıntı Tam sayfa izleyiniz. Kunena kurulum dosyalarını indirme Kunena forum kurulumu Türkçe dosya kurulumu Kunena yapılandırma ...
Kardeş sağol ancak videoda bir sorun var,yarıda kesiliyor..Benim şöyle bir sorunum var ayrıca,Kunenayı yükledim tr dil dosyasınıda burdan yazılanlara göre ilgili yere yükledim ancak foruma nasıl giricem yani sunucuya www.benimsitem/????ne yazarsam foruma ulaşabilirim.heryeri aradım fakat bu sorunuma bir açıklama bulamadım.
Yapılandırma ayarındaki ''forum başlığı'' bölümüne ne yazdıysam açılmadı.Lütfen yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkürler..
Forumu kurduysan Foruma link ver
Menüler> Ana menü > Yeni de > acılan sayfada Kunena forumu göreceksin ona tıkla ,yine açılan sayfada Forum yaz kaydet
Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
JFolder . ..
teşekürler sayenizde hallettim.ancak kullandığım temadanmıdır nedir kunena forum bana çok sade ve basit geldi(görsel olarak.üstelik dil dosyasını yüklememe rağmen hala birçok terim ing ce..
default tema görünümü değilde defaılt_ex temasını kullan ayrıca türkçe butonlar var onarıda yükle daha çok kaynak istiyorsan kunana temalar var onları kullanabilirsin Bunların hepsi Kunena bölümünde mevcut.
Kolay gelsin
Merhaba,joomla 1,5 kurdum üzerine sorunsuz şekilde kunenayı kurdum.Ancak bileşen olarak görünse de siteme girdiğim de forum yok yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Foruma menüden link oluşturdunmu ?
JFolder . ..
Arkadaşım yeniyseniz DERSLERİ inceleyin birdaki sefere.
Bileşen yükedik Menüye Linkini Ekleyelim (Foto Ders)
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim ancak sorunum devam ediyor.Link verdim şimdi fakat yine joomla ile acılıyor !
Sorunum çözüldü menülerde sıralama ve yayınlama hatası yapmısım cok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı yaşasın joomlatr.organce:
Birbaşka problemle yine sizlerleyim :( kunena türkçe olmuyor gerekli dizine filazilla ile dosyayı attım fakat forum hala ingilizce yardım lütfen
Selamlar,
Öncelikle çok teşekkürler emeğiniz için. Bir şey sormak istiyorum, forumun kurallar bölümünü nasıl değiştireceğim? Aradım fakat bulamadım bilen varsa cevap verirse memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler,
Kolay gelsin.
Paylaş