Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
php den başka hangilerinin ivedilikle son sürüme gecilmesi gerekiyor bazı bileşenler geliştikce son sürümlere ihtiyac duyuyor malümünüz .
teşekkür ederim |
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaşlar merhaba.
Sitemde Kunena 1.5.3 kullanıyorum , 1.5.4 e güncellemek istiyorum Ancak benim bir sorunum var. Sitemde 3 farklı dilde Kunena var. Daha doğrusu dil dosyaları ve her dilin kendine özgü image ve buttonları var. Güncellemek için Uninstall yaptığımız zaman , yeniden yükleyebilmek için klasörlerinde silinmesi gerekiyor. Ve ben bu dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Acaba güncelleme paketi localde açıldıkdan sonra Servera FTP yoluyla üzerine yazdır yapılabilinirmi? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla |
|
|
|
#23 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Ftp ile yeniden kullanacağınız dil ve button klasorlerini masa üstüne indiriniz. Sonra kunenayı kaldırın ve ftp de kalan dosyaları varsa siliniz yeni kurulumu yapınız. Daha sonra kullanacağınız dil ve button dosyalarını ftp ile eski dizinlerine yükleyiniz.
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: adapazari Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler...
Aradığım soruların yanıtını buldum. Joomla 1.5.14 kullanıyorum. Daha önce yanlışlıkla Kunena 1.0.10 kurmuşum, aslında 1.5.4 kullanmam gerekiyormuş. Anlatılanları harfiyen yapacağım. Bakalım bir sorun çıkacak mı? |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaşlar.. ben henüz joomla olsun kunena olsun, hepsinde yeni bir kullanıcıyım. uzun zamandır geriden de olsa forumu takip ederk bilgi toplayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. benim merak ettiğim şey bu kunena nın default_ex den başka template i yok mu? renk olarak sayfama uymuyor da.. biraz daha mat ve kahve tonları lazım da.. mavi beni sarmıyor
|
|
|
|
#26 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.702 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Evet default_ex den başka yok ama siz kendiniz yapabilirsiniz
default_ex deki temayı photoshop da düzenleyebilirsiniz..Ben bir tane yapacağım 1.2 gün içinde yayınlarim.
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eywellah kardeş yaaa.. beklediğim gibi bişey olur umarım
kahve tonları hani
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| database, fireboard, joomla kur, kunena forum, kunena güncelleme, kunena kur, mysql, veritabanı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|