Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ugur bey bende kurdum yükleme paketini ama tarif ettiğiniz şekilde ama forum linkine tıkladımğım zaman beyaz bir sayfa geliyor başka bir şey gelmiyor forum linkini kunena yaptım ...
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.243 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kurdunuz da sıfırdanmı kurdunuz güncelleme mi yaptınız bunları daha açık yazın.
|
#13 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
indir üzerine kur olur
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
hocam ben joomla 1.5.12 kullanıyorum geri uyumluluk acık bu sayedede kunenanın 1.0.11 bileşenini yükledim fakat ben joomla 1.5.12 ile uyumlu olan kunena 1.5.4 gecmeyi düşünüyorum?
2-Gecersem verilerim kaybolurmu? 3-Geçmekle önceki verilerim kaybolurmu? 4-Eğer gecmemi tavsiye ederseniz ilk olarak ne yapmalıyım? Teşekkür ederim yardımlarınız için... (Sitemde değişiklik yapmadan önce mutlaka sitemi yedeklerim sizde öyle yapın az sozrunla karşılaşın) |
|
|
|
#15 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Kolay gelsin
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
tamer hocam çok teşekkür ederim ben dediğinizi yaptım fakat kurarken hata verdi (dosya kopyalanamadı diye) bende yanlış oldu dedim fakat bileşenler arasına baktıgımda sürümü yüklemiş olarak gözüküyordu.ben bu işlemi yapmadan önce siteyi yedeklemiştim problem olur diye geri yükleme yaptım.acaba yanlış dosyayı mı yüklüyorum.?
|
|
|
|
#17 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
ek: Sunucu uyumlu olmalı php:5.2x olmalı
Forum Kurallarını Okuyunuz.Derslerimizi İnceleyiniz SSS Temel Bilgileri İnceleyiniz Konu Tamer Okuşluk tarafından (07-12-2009 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hayır daha önce fireboard vardı fireboardı unistall den kaldırdım ve kunena yı kurdum başarılı bir şekilde kurdum ama ne admin panelinde nede normal sitede kunena foruma tıklayınca hiç bir şey gelmiyor bayaz bir sayfada kalıyor artık ağlama noktasına geldim lütfen yardım edin artık tek umudum joomlatr
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
Fireboard için kullandığınız plugin ve moduller varsa kaldırınız Sorun orda değilse administrator/components/com_kunena klasoru ve alt dosyalarına komple 777 chmod izni vererek bakınız.
|
|
#20 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Büyük ihtimal tamer haklı olabilirsin php versiyonu düşüktür. Hostingle görüşmeniz gerekiyor. 5.2.x yaptırmalısınız.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| database, fireboard, joomla kur, kunena forum, kunena güncelleme, kunena kur, mysql, veritabanı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|