tesekkur ederim kardesim ALLAH razı olsun...oldu admin panelide turkce cok guzel oldu...Şehit aileleri sitesi içindi.destekleriniz için cok saolun...
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Kunena Forum Forumunda Bulunan Kunena Forum 1.0.8 Kararlı Sürüm Yayınlandı Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> hayır silmeyin...
tesekkur ederim kardesim ALLAH razı olsun...oldu admin panelide turkce cok guzel oldu...Şehit aileleri sitesi içindi.destekleriniz için cok saolun...
kolay gelsin arkadaşım...![]()
çok güzel.eline sağlık .kurulumu başarılı oldu peki bu nedir N S T A L L : F A I L E D - Minimum Version Requirements not satisfied
öncelikle çalışmlarınızdan dolayı teşekkür ederim. konu bi kere bir yerde kaçınca toplamak zor oluyor.
ben dil paketini yükledim fakat karakter hataları oluştu bunu nasıl çözerim
Ya ben bir türlü eklediğim forum başlıklarını forumda normal kullanıcılara gösteremiyorum. Sadece admin giriyor. Hertürlü ayara baktım ama yokherkese yetki verememki
bi çözüm lütfen..(kunena'nın son versiyonunu kurdum)
Bileşenin ayarlarına biraz göz atın lütfen... Hiç ayarlarına bakmadan burda gelip soru sormayın. Bakmış olsanız illaki görürsünüz. Forum Yönetimi bölümüne göz atın
Bileşen ayarlarını azberledim nerdeyse..admin girişi vereyim istersen bide sen bak hocam olur mu?
Paylaş