Kunena Forum Kategorisinde ve Kunena Forum 1.6 Forumunda Bulunan Kunena 1.6 KurulumuKonusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kunena 1.7.0 kararlı sürüm yayınlandı. Sizlere Kunena 1.7 kurulumunu, yazılı ve resimli hazırladım. Bu ders ile başarılı bir şekilde kunena ...
Kunena 1.7.0 kararlı sürüm yayınlandı. Sizlere Kunena 1.7 kurulumunu, yazılı ve resimli hazırladım. Bu ders ile başarılı bir şekilde kunena forum sahibi oluyorsunuz.
Sistem gereksinimleri:
Joomla 1.5.23 - Joomla 1.7.0 Minimum Versiyon gerekli
PHP sürümü 5.2.3 ve daha yükseği gerektirir.
MySQL 5.0.0 ve üstü
Üçüncü parti bileşenler gereksinimleri:
Eğer Kunena 1.7'de: Jomsocial, Community Builer, UddeIm veya Alpha User Points kullanıyorsanız, ve bu eklentilerin herhangi biri ile çalışmasını istiyorsanız, doğacak sorunları önlemek için bu bileşenlerin aşağıdaki sürümleri olması gerekir:
Uğur hocam siz eski sürümü kaldırın demişsiniz kunena forumdakı acıklamanızda ben dedıgınız gıbı kaldırdım yenısını oyle kurdum sımdı problem yasıyorum.Aceba kaldırmadan mı yukleseydım?
Uğur hocam siz eski sürümü kaldırın demişsiniz kunena forumdakı acıklamanızda ben dedıgınız gıbı kaldırdım yenısını oyle kurdum sımdı problem yasıyorum.Aceba kaldırmadan mı yukleseydım?
Eski konudan bahsediyorsunuz. Kaldırmadan yükleyecektiniz. Eski sürümü tekrar kurun. Üstüne kunena 1.6 kurun. Gerekli açıklamaları göreceksiniz, kurulum aşamasında..
hocam ben forumu ilk defa kurdum yalnız üst menülerle ilgili şöyle bir sorunum var ekte resimde gösterdiğim gibi görünüyor butonlar yatay değilde dikey bu temamla mı alakalı öyle ise sorunu nasıl çözebilirim ?
hocam ben forumu ilk defa kurdum yalnız üst menülerle ilgili şöyle bir sorunum var ekte resimde gösterdiğim gibi görünüyor butonlar yatay değilde dikey bu temamla mı alakalı öyle ise sorunu nasıl çözebilirim ?
Kunena ya hiç dokunmadım ama temayı da değiştirmek istemiyorum tema dan kaynaklı değiştirince düzeliyo çözümü varmıdır sizce yoksa kesinlikle tema mı değiştirmeliyim :(
Kunena ya hiç dokunmadım ama temayı da değiştirmek istemiyorum tema dan kaynaklı değiştirince düzeliyo çözümü varmıdır sizce yoksa kesinlikle tema mı değiştirmeliyim :(
Tema değiştirmelisiniz. Demek ki temada sorun var neden kullanasınız ki
Paylaş