Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu Kullanıcıların yetkileri hakkında da biraz bilgi olsa iyi olurdu...
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Uğur kardeş ben birşey sormak istiyorum.
Acaba faklı şekilde, Yani admin , süper admin filan değilde Site kullanıcıları için farklı şekilde 5-6 ayrı grup oluşturabilirmiyiz acaba? Mesela yazarlar grubu, fotoğrafçılar grubu, ziyeretçiler grubu gibi |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 158 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Hocam 1 haftada joomlayı söktüm sayılır ancak en zayıf yanı kullanıcı yetkisi işinin yetersiz olması. Bu kadar komplex bir proje geliştireceksin sabit gruplar ve bu gruplara yetki vereceksin.
kendimiz grup oluşturamazmıyız. bölüm ve kategoriler, modüllere yada bileşenlere oluşturduğumuz bu gruplara özel yetki atayamazmıyız. community bulilder denedim ama oda çok karışık. karışıklığı birtarafa istediğimi almadım. bildiğiniz kaliteli bir grup ilkeleçri tanımlayabileceğimiz bir bileşen bvarmıdır. ayrıca ders için teş Konu fermiyon tarafından (12-04-2008 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
teşekkürler
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 94 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Site arayüzü : Bu yetki seviyesindeki kullanıcılar, tüm işlemlerini site arayüzünden yaparlar. Yönetim (admin) paneline giremezler.
Kayıtlı (Registered): Sitenize üye olan kullanıcılar. Yazar (Author): İçerik ekleyebilme yetkisi olan üye grubu Düzenleyici (Editor): İçerik ekleyebilmekle bereber aynı zamanda da yazarların ekledikleri içerikleri düzenleyebilme yetkisine de sahiptirler. Yayıncı (Publisher): İçeriklerin yayını ve düzenlenmesi ile ilgili tüm yetkilere sahiptir. Site Yönetici paneli:Bu üye grubu sitenin admin paneline girme yetkisi olan gruptur. Manager: İçerik sorumlusu olan yönetici grubudur. Administrator: Bazı yetkileri (Süper Administrator hesaplarını yönetme yetkileri yoktur. Site temasını ve site dilini değiştiremez. Üyelere site adına toplu e-posta atamaz.) kısıtlanmış, panel işlevlerini yönetmeye yetkili yönetici grubudur. Super Administrator |
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu grupları düzenlemenin bir yolu muhakkak vardır.Hangi dosyadan ulaşabiliyoruz bunu bilen de mi yok aramızda?Genel arka-uç birim de 3 adet yönetici şekli olduğuna göre ve bu 3 üde adım adım bir üsttekinden kısıtlı yetkiye sahip olabildiğine göre bunlara ek kısıtlı yöntecisi oluşturabilmemiz lazım.hiç olmadı bu 3 ünden bir tanesini editliyebileceğimiz kod sayfası mevcuttur muhakkak.buna nerden ulaşacağız bilen varmı?
Edit: Enes bey görmez inşallah bunu yoksa zılgıtı yiğeceğiz yine Konu dewinbrush tarafından (04-03-2009 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Y |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
cok güzel elinize emeğinize sağlık tebrik ederim.
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
pardon joomlada yeniyim ama şunu soracaktım joomlada kunena forum kurdum oraya üye olanın e-mailine aktivasyon mesajı gitmiyor
acaba nerede hata yaptım ben onun kullanıcı adı ve şifresini de göremiyorum |
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: Karadeniz Mesajlar: 37 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kısa ve öz
teşekkürler |
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: sofia Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sagol ugur
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kullanıcıyı yetkilendirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|