Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde kullanıcıya yetki vereceğiz. Nasıl yetki bunlar: yazar, editör, admin ve süper admin şeklinde bu dersimizde yetki verebileceksiniz. Dersimizde süper administrator olarak verdim. (tam yetki sahibi demektir)
Video dersimizi buradan izleyebilirsiniz |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine ağlık güzel paylaşım
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güzel paylaşım saolasınnn
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok güzel anlatım tüm anlatımlarda öyle teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
cok güzel olmus eline saglıkkkk
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eline sağlık çok güzel bir anlatım olmuş sağolasın.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekürleeeer
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kullanıcıyı yetkilendirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr