Köşe Yazarları Modülü ve Dersi (Kesinlikle Çalışıyor joomla 1.5x)

Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Köşe Yazarları Modülü ve Dersi (Kesinlikle Çalışıyor joomla 1.5x) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> çok sevgili arkdaşım evet modülü kopyalamadan sadece bir modülde id yazan yere 63,64,65 isteğidin kadar yazar ekleyerek modüldeki yazar sayısını ...

+ Konu Cevapla
3. Sayfa - Toplam 17 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 163
    Amatör Joomlacı akkayas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok sevgili arkdaşım evet modülü kopyalamadan sadece bir modülde id yazan yere 63,64,65 isteğidin kadar yazar ekleyerek modüldeki yazar sayısını çoğaltabilirsin ancak sevgili arkadaşım sen dersenki ben yazarların resminin gözükmesini istemiyorum kalem resmi koycam haklısın default.gif içine kalem resmi koy hepsi kalem olarak gözüksün ANCAK dersenki yok arkdaş ben yazarlarımı tanıtmak istiyorum o zaman 3 kopya şart (bende 3 yazar var)

Neden?

çünkü arkadaşlar modülün içinde ki sekmelerde

1 klasörün adı var> images dir (bu 1 nci kopya) ikincisi için sinan üçüncüsü için ibrahim dersin bu klasörü

ve;

modules/mod_columnists/images/default.gif
    modules/mod_columnists/sinan/default.jpg
    modules/mod_columnists/ibrahim/default.jpg

2 nci sekmeye baktığımızda formatı var **** gif, jpg, png ne istiyosan onu

3 ve 4 ncü sekmede **** boyutu var

ama resmin ismini ataycak sekme yok, o yüzden klasörün içindeki resmin adı default yazıyor ve resmin adını bu şekil kaydedeceksiniz.

gördüğünüz gibi buralarda değişmeyen sadece default tur bunun yanında gif veya jpg yada png olarak ayarlayabilirsin modülde zaten sekmelerde formatın türünü yaz diyor ancak resmin adı ne demiyor ben öyle bir şey görmedim, images klasörüne girdiğinizde program otamatik olarak default u tanıyor ve siz yukarıdaki gibi yaptığınızda hiç bir sorun olmuyor

işte buyrun resimlere bakınız;

Arkadaşlar dediğim gibi siz eğer yazarın tüm yazılarının gözükmesini istiyorsanız modüle girdiğini zaman 2 nci sekmede kategori adı 3 ncü sekmede bölüm adı var oraya hangi bölümleri yazarsanız sadece o gözükür

mesela sizin web sitenizde şiirler, şarkılar, köşe yazıalrı, futbol gibi bir çok seçenek var ve sizin yazarlarınız hepsi hakkında yazı yor ise ve siz hepsiniz gözükmesini istiyorsanız ana sayfada modülde, o zaman o kategori ve bölüm adını boş bırakınız yooo ben sadece köşe yazılarını istiyorum diyorsanız o zaman girecekseniz kategori panelinize köşe yazısının ids ne 3 mü onu yazacaksın.

benim web sitemde sadece köşe yazıları var bknz; MeyvecikNET - Powered by CO.CC

hepinizi çok seviyorum umarım yardımcı olabiliyorumdur kendine çok iyi bakınız

sevgi ve saygılarımla,
    Saffet Akkaya

benim joomla sistemin 1.5.7 sorun yok çalışıyor zaten geri uyumluluk modunu aktif yaparsanız diğerlerindede çalışır

Yeni Joomlacı Hevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı akkayas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sevgili arkdaşım evet modülü kopyalamadan sadece bir modülde id yazan yere 63,64,65 isteğidin kadar yazar ekleyerek modüldeki yazar sayısını çoğaltabilirsin ancak sevgili arkadaşım sen dersenki ben yazarların resminin gözükmesini istemiyorum kalem resmi koycam haklısın default.gif içine kalem resmi koy hepsi kalem olarak gözüksün ANCAK dersenki yok arkdaş ben yazarlarımı tanıtmak istiyorum o zaman 3 kopya şart (bende 3 yazar var)

Neden?

çünkü arkadaşlar modülün içinde ki sekmelerde

1 klasörün adı var> images dir (bu 1 nci kopya) ikincisi için sinan üçüncüsü için ibrahim dersin bu klasörü

ve;

modules/mod_columnists/images/default.gif
    modules/mod_columnists/sinan/default.jpg
    modules/mod_columnists/ibrahim/default.jpg

2 nci sekmeye baktığımızda formatı var **** gif, jpg, png ne istiyosan onu

3 ve 4 ncü sekmede **** boyutu var

ama resmin ismini ataycak sekme yok, o yüzden klasörün içindeki resmin adı default yazıyor ve resmin adını bu şekil kaydedeceksiniz.

gördüğünüz gibi buralarda değişmeyen sadece default tur bunun yanında gif veya jpg yada png olarak ayarlayabilirsin modülde zaten sekmelerde formatın türünü yaz diyor ancak resmin adı ne demiyor ben öyle bir şey görmedim, images klasörüne girdiğinizde program otamatik olarak default u tanıyor ve siz yukarıdaki gibi yaptığınızda hiç bir sorun olmuyor

işte buyrun resimlere bakınız;

Arkadaşlar dediğim gibi siz eğer yazarın tüm yazılarının gözükmesini istiyorsanız modüle girdiğini zaman 2 nci sekmede kategori adı 3 ncü sekmede bölüm adı var oraya hangi bölümleri yazarsanız sadece o gözükür

mesela sizin web sitenizde şiirler, şarkılar, köşe yazıalrı, futbol gibi bir çok seçenek var ve sizin yazarlarınız hepsi hakkında yazı yor ise ve siz hepsiniz gözükmesini istiyorsanız ana sayfada modülde, o zaman o kategori ve bölüm adını boş bırakınız yooo ben sadece köşe yazılarını istiyorum diyorsanız o zaman girecekseniz kategori panelinize köşe yazısının ids ne 3 mü onu yazacaksın.

hepinizi çok seviyorum umarım yardımcı olabiliyorumdur kendine çok iyi bakınız

sevgi ve saygılarımla,
    Saffet Akkaya
    Bu modülü istediğim gibi ayarladım.Fakat yapamadığım tek nokta ÖrneğiN : Adminin birden fazla yazısı var.Diyelimki 10 tane felan.En son yazdığı yazıya girince eski yazılarını nasıl göstereceğiz ?? Bunuda açıklarmısınız ?
    Konu Ugur tarafından (06-30-2010 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.

Değerli arkadaşım modülün üzerindeki yazıya tıkladığınız zaman sadece o yazıya gidecektir şeyet siz diğer yazıları görmek istiyorsanız menüye bağlantı atayacaksınız mesela ben, köşe yazarları diye bir bağlantı atadım ve ona girince tüm yazarların yazılarını görebilmektedirler. Malesef modüle ekli diğer yazılar veya tüm yazılar gibi bir etiket eklenemiyor.

sevgilerimle

Yeni Joomlacı meyd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yme1.jpg
    yme2.jpg

Hatası alıyorum

klasörden değilde, zipli dosya olarak dosya paketi yükle kısmından kurarsanız başarılı olacaktır.

sevgi ve saygılarımla

Profesyonel SonBahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merahab Akkayas. ilgin için çok teşekkür ederim.
    Modül kopyalama olayında ne hikmetse bende sorun çıkıyor. sıfırdan joomla kurdum yine kopyalanan modülü göstermedi. Acaba kullandığım localhostta mı bir sorun var ??? Kurcalamadığım yer kalmadı )

joomla yönetim sistemindeyken modül kopyala değdiğinde eğer sorun çıkıyorsa modülü ikinci kez kurmak için masaüstündeki zipli dosyanın ismini değiştiriğ yeniden kurmayı deneyebilirsin

JTR Kurucu Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişi
    17

Zipi değiştirip olmaz yaw örnek: yazarlar.php i yazarlar1.php yapman lazım bütün dosyalarda

Profesyonel SonBahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı KeSH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zipi değiştirip olmaz yaw örnek: yazarlar.php i yazarlar1.php yapman lazım bütün dosyalarda
    modülü değiştirmek çözüm olmayacak.. kopya modül niye çalışmıyor hala anlayamadım.. kafayı yiyecem yahu..

bırakacam bu yazarlar modülünü.. sinir stres sahibi oldum. görünürde hiçbir şey yok ama çalışmıyor meret..

Bilgi veren arkadaşlar çok teşekkür ederim.. Benden bu kadar.. PESH yani