Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#131 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.234 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Süpersin simdiden yüregine saglik...
Hocam ayrica sitendeki "Son Eklenen Videolarımız" modülünü nerden bulabirlim harika birsey |
|
|
|
#133 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.234 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
modules/mod_qp_yazarlar klasörü içerisinde mod_qp_yazarlar.php dosyasını açıyoruz. 2277. satırdaki Kod:
<a href="<?php echo $link;?>"><?php echo $yazar_resim;?></a> yerine <a href="<?php echo $cb_link . $row->created_by; ?>"><?php echo $yazar_resim;?></a> Video için buraya Multimedia Box 2.0 |
|
|
|
|
#134 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam 2227 diye bir satir yok satirin sonu 1181
Mail adresini versen seni msn eklerdim |
|
|
|
#135 |
|
Son durum:
halen olmadi abiler yani yazarlarin Profiline gitmek |
|
|
|
#136 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler faydası olucak
( Çizimler süper xD xD )
|
|
|
|
#137 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
akkayas arkadaşım geç yazılmış bir teşekkürü kabul edersen
çok güzel oldu ya yakıştı yani ![]() bu arada sonradan yayınlanan eklentiyi kayıt edip de etkinleştirmeyi unutmayın benim gibi ![]() yazıları iyi okuyun ve resimleri büyüterek bakın. sorunsuz bir modül. tekrar teşekkür ediyorum arkadaşa... |
|
|
|
#138 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
linki yenilermisiniz hocam, semtonline siteniz guzel olmus elinize sglik
Konu Ugur tarafından (Dün Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| köşe yazarları modülü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|