Teşekürler anlatımın için resimler güzel olmuş![]()
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Köşe Yazarları Modülü ve Dersi (Kesinlikle Çalışıyor joomla 1.5x) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar 1 haftadır forum.joomlatr.org tan ayrılamıyorum buradaki kaynaşmalar, dostluklar ve paylaşımlar o kadar çok hoşuma gittiki " hani derlerya ...
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır forum.joomlatr.org tan ayrılamıyorum buradaki kaynaşmalar, dostluklar ve paylaşımlar o kadar çok hoşuma gittiki " hani derlerya kaç insan uğraşıp başkasının iyiliğini ister, ona yardım eder" evet bu iyi insanları görünce kendime dedimki "yaw saffet, işin düşünce geliyorsun burdan araştırıyorsun, birşeyi yapınca başkalarına anlatta onlarda faydalansın en fazla yarım saatini alır ama çok dua alırsın" evet bu yüzden bu gece sabaha karşı yaklaşık 1 saattir araştırdığım bir çok insanın eksik yada karışık anlattığı KÖŞE YAZARLARI modülünü sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.
Öncelikle bu köşe yazarı modülü nasıl bir şey?
Columnists Modül
evet ercan beyin yaptığı hatta burada bir arkadaşın anlatmaya çalıştığı ve ben bile anlamadım ki çok soru gelmiş ama cevap bulamış olan programı öncelikle yukarıdaki linkten yüklüyoruz..
Daha Sonra bilgisayarımızdaki bu modülü joomla administrator girişi yaptıktan sonra (joomla 1.5 içindir)
evet sonra
eveetttt id nedir?
Evet arkadaşlar bunları aynen yaparsanız Köşe Yazarları Modülünüz sorunsuz kurulur.
Umutmayalım;
Yazar olan kişi üyeniz ise Kullanıcı Yöneticisinden ismine tıklayıp yazar yetkisi verin
Resmimizi doğru dosyaya atalım ki gözüksün
Yalnız şöyle bir sorun çıkıyor eğer siz 1 den fazla yazar yapacaksanız herşey tamam yazısı ve adı panelde sizinkinin altına eklenir ancak resim olarak program hep default.gif göreceği için her yazarda aynı resim gözükür bu sorunu halletmek için ya sabit bir kalem.gif gibi bir resim koyun.
Hatırlatma:
Köşe Yazarları modülünün çalışması için sizin şiir sayfası, makele bölümü, yazı, hikaye gibi bir sayfa yapmanız lazım programın amacı zaten ana sayfada göstermektir.
Şayet hem gelip görmek isterseniz üye olup (ben yazarlık rütbesi veririm bana haber verirseniz) mesaj yazıp incelemek isterseniz sizleri şuan yapım aşamasında olan web sayfama davet ediyorum;
Saat 06:41 ve daha hiç uyumadım) Erken yaşlanmam dimi :P
eeee bilgisayar ihmale gelmiyor
iyi sabahlar hepinizi seviyorum sorun olursa yukarıdaki sayfamdan ziyaretçi defterinden ulaşabilirsiniz bana
Konu Ugur tarafından (06-30-2010 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.
Teşekürler anlatımın için resimler güzel olmuş![]()
çok teşekkürler. güzel olmuş. keşke herkes senin gibi düşünse. hep bana hep bana olmuyor.
modül güzel çalışıyorda bunun yazara tıklayınca yazarın bilgilerini veren ve diğer yazılarını gösteren ve hatta her yazısının altında da diger yazılar linki olan bi köşe yazarı modulu yoıkmu...
varsa paylaşırsanız sevinrim : ))
not: bir örneğini gördüm ama onunda görünümü güzel degil.
Saffet hocam öncelikle emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Eklentiyi kurdum başarılı şekilde fakat kullanıcı yöneticisi kısmına giremedim bütün menülere baktım yok .Nerden kullanıcı yöneticisi kısmına giriyoruz.Teşekkürler
walla halime güldüm.Ben resimde kullanıcı yöneticisi resmini görünce sandımki köşe yazarlarının farklı bir girişi var onun için sordum
Evet şimdi kullanıcılardan birinin ID sini ekledim fakat yayın sayfasında hala sadece administrator gözüküyor.Problem nerde ?Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler![]()
Henüz denemedim ama anlatımın için teşekkür ederim. Gerçekten güzel çalışma yapmışsın.
Başarılarının devamını dilerim.
Saffet hocam 2 sorum olacak cevaplarsanız mutlu olurum
1-birden fazla yazarı nasıl ekliyoruz ben yönetim panelinde administrator haricinde 2 kişinin ID sini yazar kısmına ekledim fakat ana sayfada hale sadece admin görünüyor.
2-Yazarlarla yazıları nasıl iliştiriyoruz.Ben eklemediğim halde bir haber köşe yazarı kısmına eklenmiş.Farklı bir haberi nasıl link verebiliriz...Teşekkürler
Paylaş