Kategori Sıralama Dersi (Sütun Sayısını Artırma)
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Kategori Sıralama Dersi (Sütun Sayısını Artırma) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> JoomlaTr'yi izlemeye devam edin.. Çok şey öğreneceksiniz...
-
Profesyonel
JoomlaTr'yi izlemeye devam edin.. Çok şey öğreneceksiniz
-
Yeni Joomlacı
Sonbahar işi bilen jomlacıları gizemli yerlere çekiyorsun. İpin çunu tutan kazağın tamamını söker.
güzle ipucu teş.
şurayı günde yarım saat takip eden 2 ayda joomlayı yer tutar.
-
Sıtkı KOVALI
-
Profesyonel
-
Amatör Joomlacı
Ben dediğiniz gibi yaptım ama hiç bir değişiklik olmadı uygulayan var mı ? Müzik bölümünün altındaki 6 kategori için geçerli olması gerekmezmiydi
-
Profesyonel
hayatt Nickli Üyeden Alıntı
Ben dediğiniz gibi yaptım ama hiç bir değişiklik olmadı uygulayan var mı ? Müzik bölümünün altındaki 6 kategori için geçerli olması gerekmezmiydi
joomla bölüm düzenindeki kategorilerin dizilimi içindir..
-
Yeni Joomlacı
peki admincim. eğer tmplate_css.css die bi dosya yok ise?? ttemplate_css.php den başka söylediğze yakın bişi yok..ne yapayım?
-
Profesyonel
mawera Nickli Üyeden Alıntı
peki admincim. eğer tmplate_css.css die bi dosya yok ise?? ttemplate_css.php den başka söylediğze yakın bişi yok..ne yapayım?
temanızın içinde css diye bir klasör vardır. bu klasörün içinde template.css, template_css.css pek ihtimal vermiyorum ama style.css adında bir dosya kesin vardır.
Kolay gelsin.