K2 bileşeninin 2.5 versiyonunun (1.7 ile uyumlu olan) Türkçe dil dosyaları var mı? 1.7'ye K2 kurdum ama Türkçeleştiremiyorum.
Joomla 1.7.x Sorular & Cevaplar Kategorisinde ve Bileşen Soruları Forumunda Bulunan K2 Eklentisini Joomla 1.7'de Türkçeleştirme Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> K2 bileşeninin 2.5 versiyonunun (1.7 ile uyumlu olan) Türkçe dil dosyaları var mı? 1.7'ye K2 kurdum ama Türkçeleştiremiyorum....
K2 bileşeninin 2.5 versiyonunun (1.7 ile uyumlu olan) Türkçe dil dosyaları var mı? 1.7'ye K2 kurdum ama Türkçeleştiremiyorum.
Henüz yok diye biliyorum.
İngilizcesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.Varmı öyle birisi.
Bileşenin kendisini bulabilirsem tamamen çevirebilirim arkadaşlar.
Sitesinden indirebiliyorsun nasıl bulamadınız ki K2 | The powerful content extension for Joomla! developed by JoomlaWorks
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
yüklediğimde hata veriyor bende anlamadım
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Emre hocam bileşen yükleniyor fakat Yönetim Menüsünde görünmüyor
K2 tr dil dosyası buyrun arkadaşlar
Türkçe dil paketini yükleyince, K2 menü panelinde problem oluşuyor. Menü linkleri kayboluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş