Joomla 1.5 için en yeni video yayınlama - düzenleme - işleme bileşenidir. Türkçe çevirisi tarafımdan yapılmıştır. Kendi sitemde kurup denedim çalışıyor hatalar varsa söylerseniz düzeltebilirim.
İndirmek için Tıklayın
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Bileşenleri Forumunda Bulunan JVideo V0.4.0.4BETA - TR(admin-önyüz) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla 1.5 için en yeni video yayınlama - düzenleme - işleme bileşenidir. Türkçe çevirisi tarafımdan yapılmıştır. Kendi sitemde kurup denedim ...
Joomla 1.5 için en yeni video yayınlama - düzenleme - işleme bileşenidir. Türkçe çevirisi tarafımdan yapılmıştır. Kendi sitemde kurup denedim çalışıyor hatalar varsa söylerseniz düzeltebilirim.
İndirmek için Tıklayın
Konu hebelup tarafından (02-04-2009 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
Emre teşekkürler büyük bir emek harcamışın. Ana haberede ekledim. Tekrardan teşekkür ederim.![]()
demo verinde bakayım yaw neyin nesi kimin fesi.
Konu KaYRa tarafından (02-05-2009 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
emeğin için teşekkür ederim. kurulumda şöyle bir hata aldım.
Bileşen Kur: Diğer bir bileşen bu klasörü kullanmaktadır: "C:\wamp\www\components\com_rsgallery2"
Bileşen Kur: Diğer bir bileşen bu klasörü kullanmaktadır: "C:\wamp\www\administrator\components\com_rsgaller y2"
önceden bu bileşen demekki yüklenmiş. dosyaları silin...
bir de Forum Kurallarına bakın lütfen. Local deki sorunlara destek verilmiyor. bir daha local ile ilgili soru sormayın
öncelikle paylaşımınız için teşekürler
Kurmaya çalışıyorum hata alıyorum
Bileşen Kur: Custom install routine failure
yardımınız için şimdiden teşekürler
Merhaba arkadaşlar 2-3 defa kurmayı denedim ama hepsinde de asagıdaki hatayı alıyorum.
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /usr/hosts/domains/hinisim/www.------.com/httpdocs/administrator/components/com_jvideo/install.jvideo.php on line 99
Bileşen görünüyor yönetim panelinde kurmaya calıstıktan sonra fakat bileşene tıklayınca da aşagıdaki hatayı alıyorum.
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /usr/hosts/domains/hinisim/www.-----------.com/httpdocs/administrator/components/com_jvideo/library/infin-lib.php on line 24
Yardmcı olursanız sevinirim
Konu bhdreren123 tarafından (02-06-2009 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş