Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu konunun benzeri var ama hem çözümlenemediğinden hemde farklılık gösterdiğinden buraya açmayı uygun buldım.
crystal clean temasında yani JTR nin forumunda kullandığı tema ile aynı yukarıda ana sayfa, haberler gibi başlıklar açıp link nasıl ekliyecez.çünkü bu tema biraz farklı ne yaptıysak olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden Konu bashkan tarafından (10-30-2008 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Akşama yazarım bashkan
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
bende isterem
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
şimdiden teşekkür ederim bekliyorum..
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Admincp - Sytle Temalar - Sytel Yönetimi - Temayı seç **** **** butonuyla aç.
navbar da bul PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Harrikasın
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
yinede ilginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
Crystal Clean teması ama şöle olablir tabili tema benim 3.7.1 update etmemiştim. Sitenizdeki forumlara bakın isterseniz. Ücretli eklenti.
|
|
|
|
#9 |
|
kusura bakmayın sizleride uğraştırdım bir hayli ancak bu kodlar bu temada header içinde yaptım başarılı oldum ancak ana sayfa diğerlerinden bie font ufak gibi duruyor..
|
|
|
|
#10 |
|
vbmenu_control olunca ufak furdu oturmadı navitem çevirdim düzeldi.
Kod:
<!-- nav buttons bar -->
<div class="tborder" style="padding:$stylevar[cellspacing]px; border-top-width:0px">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
<tr align="center">
<if condition="$show['member']">
altına bu kodu ekledim
<td class="navitem"><a href="http://www.siteminadıi.com/index.php">Ana Sayfa</a></td>
Ancak bu kodlar Crystal Clean için Header altında bilginize. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim Konu bashkan tarafından (10-30-2008 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| navbar link eklemek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr