Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#81 | |
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 206 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
O zamandan beri fransizca dil paketini ekleyerek forum.joomla.fr de yayinladik. Acaba fransizca dil paketi extensions.joomla.org daki sürüme de eklendi mi ? Ugur Beye söylemistim ama birdahaki sürümler için wish list olarak ilave ediyorum. - Yatay veya dikey görüntü için seçme olanagi. - Simdiki imkanlara herhangi bir dizindeki bütün resimlerini gösterme alternatifi ilavesi. Bakim/ degistirme vs kolaylastiracaktir. Tesekkürler.
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#82 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bir sonraki versiyonda yapacağız inşallah Rahmi abi teşekkürler
|
|
|
|
#83 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar resimleri nereye ekleyeceğimi bulamadım??
yardımcı olursanız sevinirim,,biraz detaylı lütfenn |
|
|
|
#84 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
JoomlaTR yapımı, Horizontal Slideshow 1.0 Resimlerinizi slayt şekilde yayınlar, link verebilir, hız ayarı yapar(sınız), boyut ayarı, arka plan rengini değiştirebilirsiniz. Joomla ana dizin -modules/mod_slideshow/images klasörüne resimlerinizi ekleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
#85 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#86 |
|
peki bu modüllü bazı haber sitelerindeki gibi slayt şeklinde resim ve altında ilgili yazı linki şeklinde kullanabilirmiyiz. Örn; internethaber.com'da sitenin ortasındaki yer gibi. Yada böyle bir modül varmıdır.?
|
|
|
|
#87 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Clock series of Joomla! 1.5 Native yazıyor 1.0.x için değilmidir acaba |
|
|
|
|
#88 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
valla sonunda bi eklenti kurmayı basardım eklentınızde super cok class oldu tesekkurler
|
|
|
|
#89 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler, sanırım bu eklentiye reflektor ekliyeceklerdi yakında çıkar belki
|
|
|
|
#90 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 11 Durum: Online Tecrübe Puanı: 0 |
Saolunn Tesekkur Ederimm Modulü Kurdumm birazz Zor Olduu Amaa
Harikaa Lar Diyarıı burasıı TesekkurLer
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| horizontal slideshow, joomla 1.5, jtr, ugur uygur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr