Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler yeni eklentilerde görüşmek üzere
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bence super birsey saolun. bunu ortada anasayfada nasıl gösterebiliriz acaba
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Temanızdaki modül pozisyonlarına göre koyabilirsiniz.
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 31 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel bir paylaşım sağolun.
|
|
|
|
#25 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
resimleri images dosyasında değilde fruit dosyasındada kullanabilirmiyiz?
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetim
Modülün kendi images klasörü bulunmakta. Joomlanın images klasörü ile alakası yok.
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
degerli arkdaşlar çok tesekurler ben 1 için olanaı indir ama kurma işini halledemım yardımcı olurmsunuz tesekurler
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Eklentimi yükleyemiyorsunuz? Joomla derslerimize bakınız.
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Mod cok güzel ellerinize saglık.
Yanlız bende bi problem var anasayfada yayımlıyorum slayt seklinde gayet güzel ilerliyor ama slayt boyutu cok kısa slayt boyutunu nasıl uzatabilirim.Resimdeki gibi kücük alanda slayt geciyor :(
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| horizontal slideshow, joomla 1.5, jtr, ugur uygur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr