Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Evet kaliteli ekletiler ve sıradışı çalışalım. Kaliteli destek sistemi üzerine çalışıyor Umit Kenan biterse forum olayından kurtulucaz büyük ihtimal
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 606 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Süper bir paylaşım
kurdum ama ön sayfada istediğim ebatla yayınlayabilsem ne güzel olacak
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Yayınlarsın
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 72 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Ön sayfada yayınlamak için ne yapmalıyız demodaki gibi
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetim
Modülü aktif et.
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 72 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Tamamdır ön sayfada üstte yayınladım.Fakat çözünürlüğü değiştirdiğimizde ya kaydırma çubuğu çıkıyor yada ortada kalıyor kenarı boş olarak.S,itedeki demodada öyle bir durum var bunu nasıl hallederiz acaba?
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetim
Modül ayarlarından boyutlandırma yapabilirsiniz. Ben de çubuk çıkmıyor. Ekran çözünürlüğüm 1280*1024
|
|
|
|
#18 |
|
1024 de denermisiniz acaba nasıl olcak.Ayrıca her resmin boyutunu küçültmelimiyiz otomatik küçültmüyor da?
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetim
Resim boyutunu siz ayarlamalısınız. Otomatikmen küçültmez.
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok güzel bir modül. Ellerinize sağlık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| horizontal slideshow, joomla 1.5, jtr, ugur uygur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr