bunu joomla 1.5.6 için kuramadım ben? hata veriyor. birde bu eklentileri geri nasıl kaldıra biliriz
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Modülleri Forumunda Bulunan JTR Horizontal SlideShow 1.0 Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> JoomlaTR yapımı, Horizontal Slideshow 1.0 Resimlerinizi slayt şekilde yayınlar, link verebilir, hız ayarı yapar(sınız), boyut ayarı, arka plan rengini değiştirebilirsiniz. ...
JoomlaTR yapımı, Horizontal Slideshow 1.0 Resimlerinizi slayt şekilde yayınlar, link verebilir, hız ayarı yapar(sınız), boyut ayarı, arka plan rengini değiştirebilirsiniz.
Joomla ana dizin -modules/mod_slideshow/images klasörüne resimlerinizi ekleyebilirsiniz.
Demo - İndir
SlideShow Pro versiyonu çıktı onu kurunuz.
Konu Ugur tarafından (09-26-2009 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
bunu joomla 1.5.6 için kuramadım ben? hata veriyor. birde bu eklentileri geri nasıl kaldıra biliriz
Joomla 1.5.x Tam uyumludur. Hata sizin sunucuda olabilir + Hatayı yazarsan derdine derman bulunabilir.
Elinize sağlık.Güzel bir çalışma
Teşekkürler xuma cım![]()
ERROR: Could not find a Joomla! XML setup file in the package.
ben yüklediğimde bu htayı alıyorum nedendir aceba
version :Joomla! 1.0.15 Stable
Hocam iyi günler,
Başlık kategorisine bakarsanız joomla 1.5 içindir bu.
1.0.x için ise www.joomlaphp.com indirebilirsiniz.
üstad modülü kurdum gayet güzel ama resim atıyorum içine göstermiyor, resimleri küçültmem mi lazım acaba ?
Yukarıda bir yanlışlık yapmışım. Özür dilerim resimleri modules/mod_slideshow/images
klasörüne atıyorsunuz.
Uğur Hocam eklentimiz extensions.joomla.org adresinde yayınlandı. Hayırlı olsun.
Bugüne kadar birçok modül, vb. hazırladım ama hiçbir zaman basit veya küçük sebeplerden ötürü yayınlanmadı. Bu yüzden bu mini-modül benim için farklı bir anlam taşıyor.
Allah'ın izniyle bundan sonra (özellikle Türk) Joomla! kullanıcılarına faydalı birşeyler sunabileceğimize inanıyorum.
Forumda bir alan açarak, ne tür eklentilere ihtiyaç duyulduğunu ve kimlerin geliştirme takımına katılmak istediğini insanlarla paylaşalım.
Not: Resim klasörünü farklı tanımlayabiliriz. Örneğin ben kendi sitelerimden birisinde images/stories/slideshow kullanıyorum. Reklam olmaması için adresi yazmıyorum ama çok merak eden olursasöylerim.
Saygılarımla...
Konu umitkenan tarafından (08-24-2008 Saat 03:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Adres eklendi.
Paylaş