Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar joomunity bileşenin türkçeleştirmek mümkün mü acaba ?
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Türkçesi yok biliyorum. Sitesinde varsa bakın. Yoksa size kaldı artık.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 151 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
bunu nasıl yüklüye bilirim normal indirip yükledim bir sayfa çıkıyor upload diye yapıyorum başarılı diyor ama gene aynı sayfa çıkıyor
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bilemiyorum denemedim.
|
|
|
|
#5 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Joomunity Components Packages bölümünden, joomunity.zip dosyasini indir. Sonra kurmuş olduğun joomunity upload panelinden en alttaki arama/seç tuşundan zip li dosyayı bul ve install joomunity tuşuna tıkla. Eklentideki resimlerden bakabilirsin. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 206 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Birkismi joomla ile diger kismi elle kurulur ve maalesef daha bir çok hata(Bug) verir ve düzgün çalismamaktadir. Yinede denemek isterseniz: Indireceginiz dosyalari sirasiyla (en son sürümler) : com_joomunity-installer.zip - Jommla ile kurulur joomunity_11218.zip - Elle atilacaktir joomunity.zip - Elle atilacaktir üste yazim Ve kurarken mutlaka bu sirayi takip etmeniz gerekir. Ayrica üç tane modulü vardir. mod_joomrandomusers.zip mod_joomprofilemenu.zip mod_joomlogin.zip Ben dil dosyasini hazirladim ama maalesef dahe her sey tercüme edilemiyor. Yani daha beklemek gerekiyor. Size sabirlar diliyorum.
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr