video lar silinmis tekrar eklemek mumkun mu
google ve utube dan tarattim ama ulasamadim
birde siteyi bytehost ta kurdum ve yukledim ancak benim pc de local hostta yaptigim site ile ilgisi yok.Cpanele de ulasamadim nasil yapacagim yardim lutfen
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan joomlayı ücretsiz hosta kurmak video (byethost) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla 1.1.15 Tr dil paketini yükledim buradan indirip farklı şablonlarlada denememe rağmen olmadı. Sizde yoksa böyle bir sorun gerçkten ilginç ...
Joomla 1.1.15 Tr dil paketini yükledim buradan indirip farklı şablonlarlada denememe rağmen olmadı. Sizde yoksa böyle bir sorun gerçkten ilginç yinede teşekkürler saol...
video lar silinmis tekrar eklemek mumkun mu
google ve utube dan tarattim ama ulasamadim
birde siteyi bytehost ta kurdum ve yukledim ancak benim pc de local hostta yaptigim site ile ilgisi yok.Cpanele de ulasamadim nasil yapacagim yardim lutfen
JFolder . ..
Arkadaslar bi yardimci olun Allah rizasi icin. Artik bikma noktasina geldim. Ucretsiz host aldim. Local deki Joomla dosyalasini ftp araciligi ile hosta atamiyorum. Bir cok ftp programi denedim. Atiyor atiyor bir noktadan sonra atamiyor. 1.5 gb alan var. Dedim aceba alan mi yetersiz ama yeterli.
Daha once joomlayi kurmustum. Ama mesela virtuemart kuruyorum ama calismiyor. Manuel kurulum yap diyor. Onu da yapiyorum olmuyor. Bende localde yaptim simdi hosta gondermek istiyorum ama bir turlu olmuyor. Kac gundur ugraiyorum. Rica ediyorum bi el atin.
Bide bu byethost'tan alan aldim. Ona bir turlu giremiyorum. Anlamak mumkun degil. Sifre ve kullanici adida dogru. Bilemiyorum..
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar...
Merhaba arkadaşlar joomla da yaptığım sitemi sunucuya yuklerken program files-EasyPHP1-8-www klasörunu sucunun httpdoc klasörune atıyorum ama sitemi açtığımda mysql hatası veriyor.sanırım veri tabanı yukleyemiyorum,veri tabanını nasıl yuklerim?
Yardımlarınız için teşkkürler.
tam hata ne bi adres verirsen bakalım
hocam rar şifresi geçersiz
Basit bir olarak beni aşarsanırım şimdilik.
Konu Trabzonli tarafından (07-01-2010 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: link kaldırıldı
Paylaş