Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomla 1.1.15 Tr dil paketini yükledim buradan indirip farklı şablonlarlada denememe rağmen olmadı. Sizde yoksa böyle bir sorun gerçkten ilginç yinede teşekkürler saol...
|
|
|
|
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
video lar silinmis tekrar eklemek mumkun mu
google ve utube dan tarattim ama ulasamadim birde siteyi bytehost ta kurdum ve yukledim ancak benim pc de local hostta yaptigim site ile ilgisi yok.Cpanele de ulasamadim nasil yapacagim yardim lutfen |
|
|
|
#33 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
|
#34 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 49 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaslar bi yardimci olun Allah rizasi icin. Artik bikma noktasina geldim. Ucretsiz host aldim. Local deki Joomla dosyalasini ftp araciligi ile hosta atamiyorum. Bir cok ftp programi denedim. Atiyor atiyor bir noktadan sonra atamiyor. 1.5 gb alan var. Dedim aceba alan mi yetersiz ama yeterli.
Daha once joomlayi kurmustum. Ama mesela virtuemart kuruyorum ama calismiyor. Manuel kurulum yap diyor. Onu da yapiyorum olmuyor. Bende localde yaptim simdi hosta gondermek istiyorum ama bir turlu olmuyor. Kac gundur ugraiyorum. Rica ediyorum bi el atin. Bide bu byethost'tan alan aldim. Ona bir turlu giremiyorum. Anlamak mumkun degil. Sifre ve kullanici adida dogru. Bilemiyorum.. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar... |
|
|
|
#35 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar joomla da yaptığım sitemi sunucuya yuklerken program files-EasyPHP1-8-www klasörunu sucunun httpdoc klasörune atıyorum ama sitemi açtığımda mysql hatası veriyor.sanırım veri tabanı yukleyemiyorum,veri tabanını nasıl yuklerim?
Yardımlarınız için teşkkürler. |
|
|
|
#36 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 134 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
tam hata ne bi adres verirsen bakalım
|
|
|
|
#37 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam rar şifresi geçersiz
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|