Teşekkürler. Sorunsuz kurdum.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan joomlayı ücretsiz hosta kurmak video (byethost) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> http://forum.joomlatr.org/localhostt...-ders-t70.html...
JFolder . ..
Teşekkürler. Sorunsuz kurdum.
Anlatim için teşekkürler , Türkçe paketini gönderirsen çok mutlu olucam![]()
anlatim için teşekkürler ama türkçe dil paketini nasıl yükleyebiliriz . lütfen yardim...
pardon dil paketini vermissin ama 1.5.10 beb şuan 1.5.15 versiyonun kulaniyorum bu dil paketi işe yarar mi ?
Biraz araştırdıktan sonra 1.5.15 önyüz ve Türkçe dil paketini buldum link atmamda bir sakinca yoksa gönderebilirim.
Sitede zaten varki ?
JFolder . ..
byehostta kurulum yaptım dil paketini yükeledim fakat site içeriği türkçe karakterleri kabul etmiyor ne yapabilirim yardımcı olursaniz sevinirim.
Byethostu bende denedim sorunsuz şekilde hiç bir hata vermedi türkçe karakteri vs bu kullandıgınız tema danda olabilir belki . .
Ayriyetten ni yüklediniz hem dil paketini joomla 1.5.15 türkçe paketini burdan indirip kursaydınız sanırım bir problem olmaz ben öyle yapmışdım hiç bir problem yokdu . .
Ayrıca sonuçda free host böyle hata cıkar da sanırım çıkabilir ve free host oldugu için JTR destek vermiyor maalesef . .
Kolay gelsin . .
JFolder . ..
Paylaş