Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler. Sorunsuz kurdum.
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Anlatim için teşekkürler , Türkçe paketini gönderirsen çok mutlu olucam
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
anlatim için teşekkürler ama türkçe dil paketini nasıl yükleyebiliriz . lütfen yardim...
|
|
|
|
#26 |
|
pardon dil paketini vermissin ama 1.5.10 beb şuan 1.5.15 versiyonun kulaniyorum bu dil paketi işe yarar mi ?
|
|
|
|
#27 |
|
Biraz araştırdıktan sonra 1.5.15 önyüz ve Türkçe dil paketini buldum link atmamda bir sakinca yoksa gönderebilirim.
|
|
|
|
#28 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Sitede zaten varki ?
|
#29 |
|
byehostta kurulum yaptım dil paketini yükeledim fakat site içeriği türkçe karakterleri kabul etmiyor ne yapabilirim yardımcı olursaniz sevinirim.
|
|
|
|
#30 |
|
Byethostu bende denedim sorunsuz şekilde hiç bir hata vermedi türkçe karakteri vs bu kullandıgınız tema danda olabilir belki . .
Ayriyetten ni yüklediniz hem dil paketini joomla 1.5.15 türkçe paketini burdan indirip kursaydınız sanırım bir problem olmaz ben öyle yapmışdım hiç bir problem yokdu . . Ayrıca sonuçda free host böyle hata cıkar da sanırım çıkabilir ve free host oldugu için JTR destek vermiyor maalesef . . Kolay gelsin . .
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|