Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
rapidshare linkini düzeltebilir misiniz?
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaslar Bende Deniyecem Çalışıyormu
|
|
|
|
#13 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Videoyu izlemenizde yarar vardır , bende byethost dan denemişdim sorunsuz kuruluyor joomla ve eklentiler de rahatlıkla kurulabiliyor ..
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link kırık
|
|
|
|
#15 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Kırık olsun siz gidin byethosta ordan alın freehostu bilgileri filan joomlayı ona kurmaya baslayın gerisi gelir...
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yapamayan arkadaşlar için;
Videoya gerek yok. Bytehosta uye olun. -Vista panelinize giriş yapın. -Orada Software & Services bolumunde "iVista - Easy Script Installation" bolumunu goreceksiniz. Tıklayın hostunuzu seçin. Devamında (benim önerim) "Joomla 1.5.10" seçin. Joomla hostunuza kurulacaktır. Admin giriş bilgileride verilecektir. -Joomla TR sitemizdende Joomla Türkiye - Joomla 1.5.10 Yönetim - Site Dil Paketi adrsindeki TR kurulum paketini yükleyin. Joomlanız türkçeleşiyor. Hatta bir tanede tr.tc adresinden tr.tc uzantılı kısa bi domain alıp yönlendirebilirsiniz. |
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
Aynen joomlada yeniysen eger bu free hostta joomlayı denemek ideal bence ,bende orda denemişdim :p çok zor değil zaten kurulumu joomlayı öğrendikçe geçersiniz ücretli aldıgınız hosta ...
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
1 sene byethostu kullandım tek sorunu var cok yavas
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dostlar dediklerinizi yaptım ve oldu. hatta türkçeleştirdim bile. Fakat vistapanel den kurduktan sonra hazıp template bi site çıktı karşıma. ben üzerinde değişiklik yaparak değilde sıfırdan kurmak istiyorum. Ama siteyi nasıl sileceğimi yani default ayarlara nasıl getireceğimi bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
siteyi localhosta kurduktan sonra siteye nasil aktarabilirim?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|