joomlayı silmek derken tam olarak ne yapmak istiyorsun. tamamen kaldırmak istiyorsan ftpden joomla ile ilgili herşeyi silebilirsin. daha sonra dosyaları atıp yeniden kurarsın. alt alan adına bişey olmaz.
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan Joomlayı silip tekrar kurmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomlayı silip tekrar kurmak istiyorum. Ftp den hangi dosyaları silmem gerek ve sadece ftp den silmek yeterlimi.. Biraz araştırdım internette ...
Joomlayı silip tekrar kurmak istiyorum. Ftp den hangi dosyaları silmem gerek ve sadece ftp den silmek yeterlimi.. Biraz araştırdım internette ama pek tatmin etmedi bulduğum bilgiler. Bu arada birde alt alan adım var orada da joomla kurulu ona bir şey olmaz değil mi? Yardım ederseniz sevinirim.
joomlayı silmek derken tam olarak ne yapmak istiyorsun. tamamen kaldırmak istiyorsan ftpden joomla ile ilgili herşeyi silebilirsin. daha sonra dosyaları atıp yeniden kurarsın. alt alan adına bişey olmaz.
Anadizindeki joomlanı tamamen silmek kaldırmak istiyorsan sil gitsin...
Sadece Alt Domain olan klasörün kalsın onu silme tabikide
Daha sonra sitene ait veri tabanını da sil sağlam olsun diye
Yeni joomla dosyalarını at ftp ile hostuna yeni bi veri tabanı aç ve kurulumunu yap...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
alt alana adına ait başka bir veritabanı oluşturmuş olman gerek. o yüzden sen silmek istediğin siteye ait veritanını tamamen silebilirsin.
Aç masa üstünde joomla dosyalarını bi tarafada ftp programını aç
Joomla dosyalarına bak bak sil oradan...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Teşekkürler fkanuni ve deniz1429
Kusura bakmayın gene sorucam ama public_html dizinin içindeki alt alan adlarının bulunduğu klasörler ve cgi-bin klasörü hariç diğer her şeyi sileyim mi? Veritabanınıda kaldırıyım. Yeni bir veritabanı oulşturuyum. Yeniden kuruyum. Bir sorunla karşılaşmam değil mi?
Paylaş