Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler çok anlayışlısın :P
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eyvallah Diğer Nickimde Salt Empoze Dir yani Her Görüşe Saygımız Var
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba temanız cok güzel.Ellerinize sağlık.extenlia diye aradım ama bulamadım.Resmi sitesindeki tam adresi verirseniz minnettar kalırım.Teşekkürler
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sitesi yok bunun kendi yapımız
|
|
|
|
#15 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 155 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşım birincisi yanlış tema ismi veriyorsun ikincisi arkadasa dalga geçer gibi cevap veriyorsun burayı açma sebebiniz paylaşım değil mi zaten forum yetkilisi bunu göz ardi etmemelidir bence
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Konu 2. ayda açılmış ve siz yeni mesaj yazıyorsunuz sanırım eski tema dan bahsedildi. Siz ise yeni temayı soruyorsunuz. Yeni tema kesh'inde dediği gibi kendi yapımı.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr