Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba;
Yeni forumumuz hayırlı olsun bu vBulletin teması gözüme o kadar güzel gözüktü ki adını öğrenmek istedim.Acaba bu temanın adı nedir sylemenin bi sakıncası yoksa!
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Ücretli tema extenlia biz üstü editledik tema bu değil aslında joomla sitemizin yeni görünümüne uyarladık
salı günü açarız bir aksilik olmassa...
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Temanın resmi sitesi var mıdır?
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
google=EXtremePixels
|
|
|
|
#5 |
|
Buldum teşekkürler.
Epeyde pahalıymış yaw:eek: Ama gerçekten çok hoşuma gitti hayırlısı bakalım.Belki bende alırım bi vakit.:rolleyes:
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
temaya para felan vereyim deme free piyasada
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
O konulara buralarda girmeyelim. :rolleyes: warez mevzusu bizden uzak dursun.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
istediğin kadar uzak dur o seni elbet bulur
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Rahat ol sen bizi eski forumdan bile tanıyanlar var :rolleyes: ücretli ve warezz bizde yasak sto
|
|
|
|
#10 |
|
İllegal bize göre değil diyorsan bişey diyemem :rolleyes:
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr