Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 1.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Lütfen Konu açamdan önce indirip izleyiniz. Yüksek Çözünürlüktedir. rar 33Mb avi 55mb dir. HD
![]() http://rapidshare.com/files/201770276/clip0005.rar Konu Lanethli tarafından (02-24-2009 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Emeğine sağlık ustam..
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 1.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
rica ederim nedemek kullanıcalarda indirip izlese daha guzel olucak
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bunu Hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. tabiki haklısın. Genelde gençler bu konulara meraklı olduğu için balıklama atlıyorlar. Herşeyi hemen halledip usta olma derdindeler. Ama hızlı çıkan hızlı düşer. Benim felsefem budur. Ben ciddi olan forumları önce biraz takip edip daha sonra üye olurum. Ama işi kitabına göre yapmak gerekiyor. Önce kuralları okudum. Sonra videonuzu seyrettim. Çok soru sormayı sevmem. o yüzden kendi işimi kendim çözene kadar uğraşır sonra çok gerekirse sorarım.
Karşılıksız verilen ilim gibi bir şey yoktur. Sizleren yaptığınız çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Emeğiniz hayırlara vesile olur inşaallah. Not: Videonun müziği yüksek olmuş. Sesini bastırıyor. (İş gereği ilk dikkatimi ses ve müzik çekti...) Kolay Gelsin... |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomlatr |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|