Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
![]() Joomla!TR'den yeni bir modül. JoomlaTR Flash Content . Bu ufacık modül ile Flash (swf) dosyalarınızı kolay bir şekilde yayınlayabilir. Boyut ayarı yapabilirsiniz. Flash dosya ekleme, özellikle banner ekleme sorunlarınızı, kodlarla uğraşmadan keyfini sürün. Kurulum: Flash (swf) dosyanızı FTP'den ilgili klasörünüze gönderin. Modülü Kurun. Ayarlarından URL link uzantısını değiştirin. Flash dosyanızın boyut ayarlarını girin. Yayınlayın ve kaydedin. Buradan demo sunu görebilir. Buradan da indirebilirsiniz. Not: Joomla! 1.5.x'de Legacy plugin açık olması gereklidir. ![]()
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Erzurum Mesajlar: 184 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
hayırlı olsun...
yarın sabah erkenden bunu kullanmaya başlayacam
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler kodlarla uğraşmadan url linki ver yayınla.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 72 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Sitenin üstündeki logoyuda bununla flash yapabilirmiyiz?
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
O farklı bir olay.
logonun içine flash banner nasıl yerleştirecegim |
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 43 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
acaba bannere link nasıl vericez?
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Flash dosyasını Flash programıyla yaparken vericeksiniz.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 43 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
peki teşekürler.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende load fail diye bi uyarı geliyo flash dosyasında : (
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar ben modulu kullanarak flash dosyamı ekledım ama sayfada istediğim boyutlarda yerleşmedi banerın kendisi daha küçük göründü ve sag ve sol tarafı siyah renkte boş kaldı bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomlatr flash content |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr