arkadaşım nasıl yayına sokamadın ne hata veriyor neden yayına girmiyor sorunlarınızı söyleyin cevaplayalım...
Joomla! 1.0.x Kategorisinde ve Joomla 1.0.x İndirme & Güncelleme Forumunda Bulunan joomla yapılan siteyi yayına verme Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaslar joomla site hazırladım ancak bir turlu yayına koyamadım bi yardımcı olursanız sevinirim......
arkadaslar joomla site hazırladım ancak bir turlu yayına koyamadım bi yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşım nasıl yayına sokamadın ne hata veriyor neden yayına girmiyor sorunlarınızı söyleyin cevaplayalım...
kardes ben easy php den pro yu kurup bişeyler tasarladım. daha sonra www içindeki dosyasını alıp cute ftp ile yukledim ama site de gorunmuo attıklarım... neden olabilr?
Arkadaşım Peki database ide upload ederek configiration dosyasınıda gerekli ayarı verdinmi?
hayır oyle birşey yapmadım nasıl yapabilrim?
bide arkadas ftp ye at sonra orada install yap orada tasarla bişeyler dedi bu şekilde yapsamda mumkun olur mu?
zaten siteyi kurmuşsun bidaha neyini kuracaksın şimdi configuration.php yi aç sitenin db sini kullanıcı adını şifreni gir...
Her mesaja bekliyor iconu koymanıza gerek yok arkadaşlar . İlk mesajdaki önemlidir sonrakiler gözükmez.
Arkadaş dun dediklerinizi galiba ben uygulayamadım..
bana yayına vermeyi detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
easy php de siteyi tasarladım bişeyler yayına vermek için easy php nin içindeki www de ki dosyaları ftp ye yukledim site gorunmedi configuration php yi yapamadım yardımcı olursanız sevinirim..????
bakın afare arkadaşımız bunun için çok güzel bi video ders hazırlamış. o dersi indirip çalışın, sorunsuzca herşeyi yapabilirsiniz![]()
anlamadım ne var o sitede? sitede kutuphane bilgilerinden başka bisey goremedim ben?...
Paylaş