Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 74 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Merhaba
Ben ilk başlarda vbulletin kullanıyordurm şimdi anasayfaya joomla kurdum fakat ben bunların ikisini farklı db ler oluştutrar yaptım zamanında. şimdi ise vbulletini joomla ile birleştirmek istiyom.Yani üyelik paneli bir olsun gibi şeyler yapmak istiyorum. Forumda konu mevcut entegre etmek ile ilgili ama orda aynı db ler olması lazım diyor.Benimkiler farklı db bunu nasıl yapmam lazım.Joomlanın db sindede bir çok veri girişi yaptım tekrar kurmakta işime gelmiyor.Çünkü o kader veriyi tekrar girmem mi gerekiyor. İyi çalışmalar |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Olmaz arkadaşım.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 74 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
joomlayı tekrar en baştan mı kurmam lazım o zaman.Bütün verileri tekrar girmem mi lazım.Joomlanın sql kaydetsem vbulletin içine atailirmiyim.
Yoksa illa sıfırdan mı kurmam lazım |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 58 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
veritabanındaki tablolar uyuşmadığı için iki ayrı db den aynı db yi kullanamazsınız.
|
|
|
|
#5 |
|
o zaman ben mecbur baştan kurcam en iyisi o o zaman
Tamam arkadaşlar teşekkür ederim |
|
|
|
#6 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kuracaksınız da dsteğimiz yok yanlız baştan söyleyelim.
|
|
|
|
#7 |
|
uğur destek derken.sorun mu yaşıyabilirsin diyorsun. ne yapayım ben o zaman. ne gibi destek yok demek istedin
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
Destegimiz yok diyorum. Bu vb ile joomla sistemine. Destek veren siteler belki olabilir ararsınız.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr