Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dosyaları yükledim ancak admin panelde sistem bilgisinde versiyon hala 1.5.3 olarak görünüyor. Nedeni ne olabilir.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1.5.6 gözükür tarayıcınızın çerezlerini temizleyin.
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emin olmak için birkaç soru soracam.
1-) hangi sürüm kullandığımı nerden öğrenebilirim.quickstart bi temayla kurmuştum joomlayı. 2-) templates dosyasını ftp ye attım. üstüne yaz dediğinde evet dediğimde eski temam silinmez değilmi. (cuteftp veya smart ftp pogramo kullanıyorum) 3) cdmod izinlerinde herhani bir oynama yapmam gerekiyormu? şimdiden tşkler |
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben çerezleri de sildim ama sistem bilgisi hala 1.5.5 gözüküyor. Bir hata mı yaptım ki?
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 57 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Ben 1.5.0 kulanıyorum verdiğiniz linklerden hangisini kullanabilirim ?
Ve dosyaları üzerine yazdırırken confiiration dosyasını yazdıracakmıyım üzerine ? |
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Şu Anda indirilemiyor şifre istiyor sanırım güncelleme yapıyorlar..
Konu Bogart tarafından (09-02-2008 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 57 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
configiration.php dosyasına dokunmuyoruz değil mi ?
|
|
|
|
#28 |
|
Yoo Ben indirdim bir sorun olmadı
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
http://forum.joomlatr.org/joomla-sur...99.html?t=2699 ilk mesajda 12345 kısımlardaki herhangi bir dosyayı indirmeniz yeterlidir.
üzerine atmanız yeterli.. ne olur ne olmaz yedek alınız.. |
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar yükseltme yamalarının linkleri çalışmıyor. elinde olan varmı ben 1.5.1 den 1.5.6 ya geçmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla sürüm yükseltme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr