1.5.6 gözükür tarayıcınızın çerezlerini temizleyin.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla Sürüm Yükseltmesi Yapalım (yeni) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Dosyaları yükledim ancak admin panelde sistem bilgisinde versiyon hala 1.5.3 olarak görünüyor. Nedeni ne olabilir....
Dosyaları yükledim ancak admin panelde sistem bilgisinde versiyon hala 1.5.3 olarak görünüyor. Nedeni ne olabilir.
1.5.6 gözükür tarayıcınızın çerezlerini temizleyin.
emin olmak için birkaç soru soracam.
1-) hangi sürüm kullandığımı nerden öğrenebilirim.quickstart bi temayla kurmuştum joomlayı.
2-) templates dosyasını ftp ye attım. üstüne yaz dediğinde evet dediğimde eski temam silinmez değilmi. (cuteftp veya smart ftp pogramo kullanıyorum)
3) cdmod izinlerinde herhani bir oynama yapmam gerekiyormu?
şimdiden tşkler
Ben çerezleri de sildim ama sistem bilgisi hala 1.5.5 gözüküyor. Bir hata mı yaptım ki?
Ben 1.5.0 kulanıyorum verdiğiniz linklerden hangisini kullanabilirim ?
Ve dosyaları üzerine yazdırırken confiiration dosyasını yazdıracakmıyım üzerine ?
Şu Anda indirilemiyor şifre istiyor sanırım güncelleme yapıyorlar..
Konu Bogart tarafından (09-02-2008 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
configiration.php dosyasına dokunmuyoruz değil mi ?
http://forum.joomlatr.org/joomla-sur...99.html?t=2699 ilk mesajda 12345 kısımlardaki herhangi bir dosyayı indirmeniz yeterlidir.
üzerine atmanız yeterli.. ne olur ne olmaz yedek alınız..
Arkadaşlar yükseltme yamalarının linkleri çalışmıyor. elinde olan varmı ben 1.5.1 den 1.5.6 ya geçmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Paylaş