eyvallah ustad ilac gibi geldi vallaha. ben yukselttim bi arkadas vardi onada tavsiye ettim burdan bakip yukseltecek oda![]()
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla Sürüm Yükseltmesi Yapalım (yeni) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Paylaşım için teşekkürler.....
eyvallah ustad ilac gibi geldi vallaha. ben yukselttim bi arkadas vardi onada tavsiye ettim burdan bakip yukseltecek oda![]()
Gelsin gelsin![]()
151 den 156 yükseltmek için Joomla_1.5.1_to_1.5.6-Stable-Patch_Package.zip paketini kullandım.
İşlem sonunda:
Fatal error: Class 'JConfig' not found in /public_html/includes/framework.php on line 48
hatası aldım. Update packinde 1 açıklamada yok direk ftpden kopyaladım.
Bu hatayı görünce 1 daha aynı işlemi yaptım sonuç aynı. Halen hata var. Yardım edebilirmisiniz?
Bu arada configuration.php dosyasını incelediğimde ki update de doğal olarak o değişmiyor,
if(!defined('RG_EMULATION')) { define( 'RG_EMULATION', 0 ); }
$mosConfig_MetaAuthor = '1';
$mosConfig_MetaDesc =
olarak devam ediyor.
Fakat direk 156 install etmek istersen 156 ların configuration.php dosyasında:
class JConfig {
ile başlayıp
var
var
ile devam ediyor...
Konu adana tarafından (08-21-2008 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
Cevabınız için teşekkürler ama sorumdada belirttiğim gibi configuration.php 'nin içinde
<?php
class JConfig {
ile ilgili herhangi bir yok. Çünkü sizin yazdığınızı daha önce bulmuşdum configuration.php nin içinde öyle bir yer yoktu.
Kendimce şöyle 1 çözüm düşünüyorum....
151 den 152 ye
152 den 153 diye tek tek devam etçem gibi.
Çünkü updateden önce site yedeğini almışdım. Geri yükledim düzeldi fakat 151 halen yani risk kategorisinde.
Genede başka bir çözüm önerirseniz deniim...
Teşekkürler Bu dosyalarda türkçe dil dosyası yok peki 1.5.3 teki tr dil dosyası yeterlimi son sürüm için.
1.5.6 sürümün dil dosyalarını buradan indirebilirsiniz.
ben pek bi cahil kaçıyorum analadımda arama yapın diyosunuz yaa;bu siteden arama yaparken ben bi türlü bulamıyorum bi şey sorcam bu aramayı nerden yapıcamda bulucam bilemiyorum eklentilerdede göremiyorum çok şeyi başka sitelerden uzantı verdiğinizde ordan arama yapıyorum yine bulamıyorum.1.5.0 hiç biyerde bulamadım.bunun dosyasını bulsam önce ftpye yeniden yükleyim diyorum (benim site hacklendikten sonra bozulduya;düzeltebilirsem tabi )ordan yükseltme yapayım diyorum.olmazmı?
bide yüklediğim yootheme page template 1.5.4 ile uyumluymuş.1.5.X uzantılı templatesler bir biriyle uyumlu olmuyor mu?
Paylaş