Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#131 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yani hosta gecmeden ftp'ye baglanamıyormuyuz :(
|
|
|
|
#132 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 835 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadasim kullandıgınız Joomla sürümü (Joomla_1.5.13_to_1.5.14-Stable-Patch_Package.zip) geçiş yamasıdır.Siz sitenize Joomla_1.5.13 versiyonu kurulu farzedelim.Bu adrestende yeni sürümü yer almakta yani yaması
JoomlaCode > Projects > Joomla! > Files > Browse Releases dosyayi indirdik farzedelim.. alan adinizin FTP kullanici adi ve şifresini girip CHMOD olarak ayarli ise zip uzantılı dosyayi acıp içindekileri yollayacaksiniz. Kafanizda soru işaretleri varsa burayı iyi okuyunuz Joomla Sürüm Yükseltmesi Yapalım (yeni)
|
#133 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar benim de bi sorum olacak
elimde Joomla 1.0.12 sürümü olan bi site var ve ben bunun şuan ki joomla son sürüme çevirmek istiyorum ne yapmam gerektiği hakkında pek bi bilgiye sahip değilim mümkünse bana bu konuda yardım edebilir misiniz ? ne yapabilirim ? Konu Ugur tarafından (10-01-2009 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#134 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.689 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
joomla.org de anlatılmış inceleyiniz > Joomla! • View topic - joomla 13 ten joomla 1.5 RC4 e sitenizi nasıl migrate edebilirsiniz.
|
#135 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum |
|
|
|
|
#136 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 68 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
çok güzel abi emeğine saglık
|
|
|
|
#137 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine sağlık süper oldu site...
|
|
|
|
#138 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Nedense olmadı...
|
|
|
|
#139 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.689 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Sürüm yükseltmemi olmadı ? aldıgınız hata nedir..
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla sürüm yükseltme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|