Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu Joomla sürüm yükseltme dersinde, versiyon örneği verilmiştir.
Dersimizin sonundaki linklerde joomla versiyon yamalarını indirebilirsiniz. 1- Buradan (Joomla_1.5.7_to_1.5.8-Stable-Patch_Package.zip) paketimizi indiriyoruz. (Hangi sürümü kullanıyorsanız onu indirin) ![]() 2- İndirdiğimiz Joomla_1.5.7_to_1.5.8-Stable-Patch_Package.zip paketi Masaüstüne açıyoruz.[b] 3- FTP'den Joomla ana dizine baglanıyoruz ve yama dosyasını gönderiyoruz. Uyarı gelecektir. Üstüne yazılsınmı diye Evet diyoruz. ![]() Joomla versiyonunuza göre buradan indiriniz: Joomla sürümlerin diğer versiyonlarıda bu şekilde yapılır. Not: Yükseltme yapmadan önce, komple yedek almayı unutmayın. Konu iceman_x tarafından (09-16-2008 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link değiştirildi.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol
çok yararlı oldu. daha önce bir akadaş yaptı hızlı hızlı bişey anlamadım. şimdi joomlayı çözmeye başladım. sizin de katkınız unutulmaz tabiki teşekkürler |
|
|
|
#3 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Rica Ederiz..Sık sık Arama yaparsaniz ...Epey bir kaynak,döküman bulabilirsiniz.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 20 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Klasörlerde üzerine yaz dediğimizde klasör içerisinde sonradan yüklenmiş bileşen modül ve diğer içerik silinmez mi?
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hayır sadece yükleyeceği dosyaları değiştirir.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yükseltme bilgisi için teşekkürler.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güncelleme sira ile mi yapilmali?
Yani 1.5.3 ten direk 1.5.6 ya gecebilir miyiz? |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet soruma cevap buldum
1.5.3 to 1.5.6 dosyasini buldum.
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Görmedim pardon. Sırası ile değil bulmuşsunuz zaten
|
|
|
|
#10 |
|
simdi baska bir problemim var.
Yeni bir konu actim. Ilgine tesekkürler... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla sürüm yükseltme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr