Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE7, chrome kullanınız.
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu Joomla sürüm yükseltme dersinde, versiyon örneği verilmiştir.
Dersimizin sonundaki linklerde joomla versiyon yamalarını indirebilirsiniz. 1- Buradan (Joomla_1.5.10_to_1.5.11-Stable-Patch_Package.zip) paketimizi indiriyoruz. (Hangi sürümü kullanıyorsanız onu indirin) İngilizce Joomla 1.5 sürümünden 1.5.11 yükseltmek için : http://joomlacode.org/gf/project/joo...ackage_id=4460 ![]() 2- İndirdiğimiz Joomla_1.5.7_to_1.5.8-Stable-Patch_Package.zip paketi Masaüstüne açıyoruz.[b] 3- FTP'den Joomla ana dizine baglanıyoruz ve yama dosyasını gönderiyoruz. Uyarı gelecektir. Üstüne yazılsınmı diye Evet diyoruz. ![]() Joomla versiyonunuza göre buradan indiriniz: Joomla sürümlerin diğer versiyonlarıda bu şekilde yapılır. Not: Yükseltme yapmadan önce, komple yedek almayı unutmayın. Konu KeSH tarafından (06-04-2009 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link değiştirildi.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol
çok yararlı oldu. daha önce bir akadaş yaptı hızlı hızlı bişey anlamadım. şimdi joomlayı çözmeye başladım. sizin de katkınız unutulmaz tabiki teşekkürler |
|
|
|
#3 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 783 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Rica Ederiz..Sık sık Arama yaparsaniz ...Epey bir kaynak,döküman bulabilirsiniz.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Klasörlerde üzerine yaz dediğimizde klasör içerisinde sonradan yüklenmiş bileşen modül ve diğer içerik silinmez mi?
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hayır sadece yükleyeceği dosyaları değiştirir.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yükseltme bilgisi için teşekkürler.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güncelleme sira ile mi yapilmali?
Yani 1.5.3 ten direk 1.5.6 ya gecebilir miyiz? |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet soruma cevap buldum
1.5.3 to 1.5.6 dosyasini buldum.
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Görmedim pardon. Sırası ile değil bulmuşsunuz zaten
|
|
|
|
#10 |
|
simdi baska bir problemim var.
Yeni bir konu actim. Ilgine tesekkürler... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla sürüm yükseltme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|