Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.100 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sitemizi takip ederek, yeni sürümlerin yayınlanması ve eski sürümlerinizi, yeni sürümlere muhakkak geçirmeniz gerekiyor.
Bu dersimizde, Joomla! sürüm yükseltmesini basit ve kolay bir görsel ile anlatıyorum.
Konu Ugur tarafından (02-14-2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resim ve mesaj yenilendi. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol
çok yararlı oldu. daha önce bir akadaş yaptı hızlı hızlı bişey anlamadım. şimdi joomlayı çözmeye başladım. sizin de katkınız unutulmaz tabiki teşekkürler |
|
|
|
#3 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 835 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Rica Ederiz..Sık sık Arama yaparsaniz ...Epey bir kaynak,döküman bulabilirsiniz.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 46 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Klasörlerde üzerine yaz dediğimizde klasör içerisinde sonradan yüklenmiş bileşen modül ve diğer içerik silinmez mi?
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.100 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hayır sadece yükleyeceği dosyaları değiştirir.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yükseltme bilgisi için teşekkürler.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 39 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güncelleme sira ile mi yapilmali?
Yani 1.5.3 ten direk 1.5.6 ya gecebilir miyiz? |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 39 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet soruma cevap buldum
1.5.3 to 1.5.6 dosyasini buldum.
|
|
|
|
#9 |
|
Görmedim pardon. Sırası ile değil bulmuşsunuz zaten
|
|
|
|
#10 |
|
simdi baska bir problemim var.
Yeni bir konu actim. Ilgine tesekkürler... |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla sürüm yükseltme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|