sağol
çok yararlı oldu. daha önce bir akadaş yaptı hızlı hızlı bişey anlamadım. şimdi joomlayı çözmeye başladım.
sizin de katkınız unutulmaz tabiki teşekkürler
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla Sürüm Yükseltmesi Yapalım (yeni) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Sitemizi takip ederek, yeni sürümlerin yayınlanması ve eski sürümlerinizi, yeni sürümlere muhakkak geçirmeniz gerekiyor. Bu dersimizde, Joomla ! sürüm yükseltmesini ...
Sitemizi takip ederek, yeni sürümlerin yayınlanması ve eski sürümlerinizi, yeni sürümlere muhakkak geçirmeniz gerekiyor.
Bu dersimizde, Joomla! sürüm yükseltmesini basit ve kolay bir görsel ile anlatıyorum.
- Sürüm yükseltme işlemini yapmadan önce, kople yedek alın.
- Bu linkten Joomla! sürüm yükseltme paketimizi indirelim.
- İndirdiğiniz zip li paketi, masaüstüne açın.
- FTP'den joomla yüklü dizine gönderin. (üstüne yazdırın)
![]()
Konu Ugur tarafından (07-18-2010 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkler güncellendi
sağol
çok yararlı oldu. daha önce bir akadaş yaptı hızlı hızlı bişey anlamadım. şimdi joomlayı çözmeye başladım.
sizin de katkınız unutulmaz tabiki teşekkürler
Rica Ederiz..Sık sık Arama yaparsaniz ...Epey bir kaynak,döküman bulabilirsiniz.
Klasörlerde üzerine yaz dediğimizde klasör içerisinde sonradan yüklenmiş bileşen modül ve diğer içerik silinmez mi?
Hayır sadece yükleyeceği dosyaları değiştirir.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
güncelleme sira ile mi yapilmali?
Yani 1.5.3 ten direk 1.5.6 ya gecebilir miyiz?
evet soruma cevap buldum
1.5.3 to 1.5.6 dosyasini buldum.![]()
Görmedim pardon. Sırası ile değil bulmuşsunuz zaten![]()
simdi baska bir problemim var.
Yeni bir konu actim.
Ilgine tesekkürler...
Paylaş