Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla seo nasıl aktif edilir. Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Google robotları işini bilir. Senden benden iyi anlarlar hangi siteyi ne zaman ziyaret edeceklerini. Bizim yapmamız gerekense optimizasyondan ibaret. Bu ...
Google robotları işini bilir. Senden benden iyi anlarlar hangi siteyi ne zaman ziyaret edeceklerini. Bizim yapmamız gerekense optimizasyondan ibaret. Bu da gelen robotları sitemizde rahat ettirip uzun süre misafirimiz olmalarını sağlamaktır. Yani bizim yapabileceğimiz en iyi şey, Google robotlarıyla iyi geçinip sürekli bizi ziyarete gelmelerini sağlamak.
Anladığım kadarıyla Joomla'nın kendi bünyesinde barındırdığı özellikler zaten optimizasyon için yeterli, siteni Google'a kaydetmekse senin tercihin. Ama ileride AdSense falan kullanacaksan zaten kaydetmen gerekir.
Bu arada söylenenleri yaptım, gayet güzel çalışıyor ayarlar.
ya kardeşler ben siteyı kurdum ama sorunum şu googleye site adresimi yazdıgım zaman acılmıyor yardım edın yedı bıtırdı benı kacgündür uykusuzum lütfen yardım
Konu Ugur tarafından (07-03-2009 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
Açılmıyor derken sitenizin ismi görünmüyormu ? görünmüyorsa zamanla görecekdir, bir anda googlede görünmesini bekleme . . .
JFolder . ..
seo yapayım derken site gitti hiç açılmıyor HTTP 500 hatası veriyor joomla 1.5.11 dosyalarını attım üzerine yine aynı HTTP 500 hatası veriyor
SEO eklentisini FTP'den kaldırın, ayrıca phpMyadmin girip SEO eklentisinin tablolarını da kaldırın... bu arada .htaccess dosyasını da eskisine dönün... Eskisi yok ise tekrar htaccess.txt olarak ismini değiştirin
phpmyadminde seo diye bir sey yok sadece htacces.txtyi değiştirdim ama aynı açılmılmıyor
eklentiyi kaldırmadıysanız olması lazım... Eğer Artio JoomSEF kurdu isen SEF ile başlayan tablolardır.
hiç biri de olmaz ise en son site yedeğine dönmen gerekir.
Hem bu arada phpMyadmin de SEO olur demedim... SOE eklentisinin tabloları dedim.
anladım ben sadece htaccess i değiştirdim ve birde joomlanın ilk kurulum dosyaları var ya on sadece index.php ve diğer dosyaları attım klsöerleri değil ondan sonra boyle hata vermeye başladı
Paylaş