Arkadaşlar kendi sorunumu buldum ftp ye dosyayı attıktan sonra .txt uzantısını kaldırmayı unutmuşum şimdi kaldırdım calışıyor tşkler.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla seo nasıl aktif edilir. Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Kısacası linux kullanın tüm sorunlardan kurtulun...
Kısacası linux kullanın tüm sorunlardan kurtulun![]()
Arkadaşlar kendi sorunumu buldum ftp ye dosyayı attıktan sonra .txt uzantısını kaldırmayı unutmuşum şimdi kaldırdım calışıyor tşkler.
bende ilk mesajdaki tüm işlemleri yaptım ama menülere tıkladığım zaman içeri girmiyor. Tekrar ana sayfada kalıyor. neden olabilir. Linux kullanıyorum.
////////////////////////
tamama düzelttim teşekkürler.
Konu onurca tarafından (11-22-2008 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
mrb ben söylenilen herşeyi yaptım ama 404 hatası alıyorum:( sunucum linux yeni aldım turhosttan Arama Motoru Dostu Bağlantılar ve Bağlantılara sonek ekle bölümlerini evet yaptım .htaccess dosyasını hazırladım ama olmuyor.. yardımcı olurmusunuz lütfen
Arkadaşlar ben de linux server kullanıyorum ve 1.5.7 kullanıyorum. Yukuarıda anlatılan ayarları aynen yaptım fakat olmadı. Sayfa bozuk gözüküyo.
Nasıl bozuk gösteriyor....
çok güzel paylaşım için teşekkürler. DENENDİ VE MÜKEMMEL
ellerine saglik
Konu SiniZeR tarafından (12-20-2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
Paylaş