Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Balıkesir Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kısacası linux kullanın tüm sorunlardan kurtulun
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Arkadaşlar kendi sorunumu buldum ftp ye dosyayı attıktan sonra .txt uzantısını kaldırmayı unutmuşum şimdi kaldırdım calışıyor tşkler.
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Rica Ederiz..
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende ilk mesajdaki tüm işlemleri yaptım ama menülere tıkladığım zaman içeri girmiyor. Tekrar ana sayfada kalıyor. neden olabilir. Linux kullanıyorum.
//////////////////////// tamama düzelttim teşekkürler. Konu onurca tarafından (11-22-2008 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#15 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Las Palmas / Canarian Islands Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
teşekürler üstad. nalet olsun windows serverlara ve içimdeki windows sevgisine
|
|
|
|
|
#16 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 155 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
mrb ben söylenilen herşeyi yaptım ama 404 hatası alıyorum:( sunucum linux yeni aldım turhosttan Arama Motoru Dostu Bağlantılar ve Bağlantılara sonek ekle bölümlerini evet yaptım .htaccess dosyasını hazırladım ama olmuyor.. yardımcı olurmusunuz lütfen
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar ben de linux server kullanıyorum ve 1.5.7 kullanıyorum. Yukuarıda anlatılan ayarları aynen yaptım fakat olmadı. Sayfa bozuk gözüküyo.
|
|
|
|
#18 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Nasıl bozuk gösteriyor....
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok güzel paylaşım için teşekkürler. DENENDİ VE MÜKEMMEL
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine saglik
Konu SiniZeR tarafından (12-20-2008 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla seo |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr