Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla'da resimli haberleri düzgün bir biçimde sunup ve devamını oku özelliğini kullanılması.
Video derste JCE editör kullanımıştır. İndirip kurabilirsiniz. Dersi İzle Not: Video dersinde Devamını oku butonu gözükmeyebilir. Aşağıdaki resimden anlayabilirsiniz. ![]() Konu Ugur tarafından (03-03-2010 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resim eklendi. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Giresun Mesajlar: 83 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
bu editor de dahil 3-4 tane editör kurdum ve site genel yapılandırmasından da kurduğum editörü seçip kaydediyorum ama makale ekleme bölümünde ekrana gelen editör seçenekleri hep aynı kalıyor. neyi eksik yapıyorum anlamadım.
yardımcı olur musunuz?editör bileşeninde ise şöyle bir yazı var: Editor is not set as the default WYSIWYG Editor in the Joomla! Configuration. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Öncelikle ders için teşekkürler Uğur Hocam.
blackcat, Ya genel yapılandırmada varsıyılan editor olarak JCE yi seçin yada kullanıcı ayarlarınızda kullanıcıya özel olarak JCE editoru seçmelisin.
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Giresun Mesajlar: 83 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
tamer arkadaşıma çok teşekkürler. verdiği bilgi çok faydalı oldu. genel yapılandırmadan editor seçmek yetmiyormuş. üye ayarlarından da editörü seçmek lazımmış. üye ayarlarından editör seçtim ve sorunum düzeldi. tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
"Uğur" Hocam ben pek alakalı olmuyacak ama bişey sorucam.Sizin bu kalın,italik,sağa sola al işlemlerinin yapıldığı bölgede çok seçme var bideoda bende az var onu nasıl çoğaltabilirim..
Yardımlarınız için Teşekkürler. |
|
|
|
#6 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
com_jce_157_156_package.zip indir kur. Joomla - genel yapılandırmadan editör seçimini JCE seç. sonra geri dön editörünle gününü gün et. |
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Saolasın hocam kaç kişiye aynen bu şekilde anlattım bi sen anlayıp yardımcı oldun Tşk.Ler
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar!. Bende 1.5.15 kurulu. JCE 1.5.7 yi kurdum aktif ettim Problem yok. Ancak hala eitör kısmında hala html ve Flaş butonları yok bende bi hatamı var acaba
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 295 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
flash için mediaobject isimli bir plugini var sitesinde olmalı.
html için ne demek istediniz anlamadım |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|