Joomla Makale Ayarları
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla Makale Ayarları Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Şahsen bende başka yerde açılmadı sadece makalenin olduğu sayfaya gitti bunuda yukarda anlattıklarımı yaparsanız olur......
-
Joomla Fatihi
Cevap: Joomla Makale Ayarları
Şahsen bende başka yerde açılmadı sadece makalenin olduğu sayfaya gitti bunuda yukarda anlattıklarımı yaparsanız olur...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra
Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra
Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin
Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
-
Yeni Joomlacı
Yok hoca... ne yaptım ettiysem... ne var olan makaleleri düzenleyebiliyorum (makaleyi açıp içine girebiliyorum ama kaydet butonu hiçbir işe yaramıyor)
nede kendim yeni bir makale ekleyebiliyorum (yeni diyorum pencere açılıyor, dolduruyorum ama yine kaydet butonu hiçbir işe yaramıyor...
Lütfen "Forumu oku bunun cevabı var demeyin" okudum .. bi kaç çözüm buldum ama yinede hiçbir işe yaramadı...hatta eklenti bile ekledim ama halen bi değişim yok :(
-
Yeni Joomlacı
aynen olmuyor sizin dediklerinizi yapınca, yada ben yanlış anladım bu çözümü, bunu yaptıktan sonra ana sayfada bütün makale görünse bile başlık link haline gelmiş olacak değil mi ? Öyle ise olmuyor bir türlü evet yaptım, makaleye girdim ordan evet yaptım bana mısın demedi
-
Yeni Joomlacı
bu bende makale yöneticisi diye geçiyor
onu metin yöneticisi olarak deiştirmek istiyorum onu nasıl yapacağız
-
Yeni Joomlacı
Bir sorunum var makale ekledim ve ön sayafada gösterime sundum 4 5 tane ön sayfada gösterime sundum yalnız bumakaleler aşagısnda 1.2.3.4. 5 gibi gitmesi lazımkan
Diğer Makaleler...
* 2
<< Başlangıç < Önceki 1 2 Sonraki > Son >>
Sayfa 1 / 2
seklinde oluyor bunu ben sadece 1.2.3.4.5 gibi 10 tane ile sınırlayıp diger makaleler yazısını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim başlangıc ile son yazısını kaldırıp önceki sonra ki olsa yeterli...?
-
Yeni Joomlacı
-
Yeni Joomlacı
Teşekkürler hocam eline saglık