Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.572 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Şahsen bende başka yerde açılmadı sadece makalenin olduğu sayfaya gitti bunuda yukarda anlattıklarımı yaparsanız olur...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yok hoca... ne yaptım ettiysem... ne var olan makaleleri düzenleyebiliyorum (makaleyi açıp içine girebiliyorum ama kaydet butonu hiçbir işe yaramıyor)
nede kendim yeni bir makale ekleyebiliyorum (yeni diyorum pencere açılıyor, dolduruyorum ama yine kaydet butonu hiçbir işe yaramıyor... Lütfen "Forumu oku bunun cevabı var demeyin" okudum .. bi kaç çözüm buldum ama yinede hiçbir işe yaramadı...hatta eklenti bile ekledim ama halen bi değişim yok :( |
|
|
|
#33 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
aynen olmuyor sizin dediklerinizi yapınca, yada ben yanlış anladım bu çözümü, bunu yaptıktan sonra ana sayfada bütün makale görünse bile başlık link haline gelmiş olacak değil mi ? Öyle ise olmuyor bir türlü evet yaptım, makaleye girdim ordan evet yaptım bana mısın demedi
|
|
|
|
#34 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu bende makale yöneticisi diye geçiyor
onu metin yöneticisi olarak deiştirmek istiyorum onu nasıl yapacağız |
|
|
|
#35 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Sakarya Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bir sorunum var makale ekledim ve ön sayafada gösterime sundum 4 5 tane ön sayfada gösterime sundum yalnız bumakaleler aşagısnda 1.2.3.4. 5 gibi gitmesi lazımkan
Diğer Makaleler... * 2 << Başlangıç < Önceki 1 2 Sonraki > Son >> Sayfa 1 / 2 seklinde oluyor bunu ben sadece 1.2.3.4.5 gibi 10 tane ile sınırlayıp diger makaleler yazısını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim başlangıc ile son yazısını kaldırıp önceki sonra ki olsa yeterli...? |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla makale ayarları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|