bloglarda olduğu gibi makaleleere etiket koyma özelliğini anlatabilir misiniz ? ayrıca o etiketlere tıklandığında ilgili makaleleri sıralamayı da gösteren bir anlatım olursa çok sevinirim.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla Makale Ayarları Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tamamdır kolay gelsin levent...
Tamamdır kolay gelsin levent
bloglarda olduğu gibi makaleleere etiket koyma özelliğini anlatabilir misiniz ? ayrıca o etiketlere tıklandığında ilgili makaleleri sıralamayı da gösteren bir anlatım olursa çok sevinirim.
Konu axelll tarafından (09-16-2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
peki makaleleri nasıl 2 sütuna bölebiliriz?
(yanlış anlaşılmasın ana sayfadaki sütunlardan bahsetmiyorum.)
s.a
eklediğim makaleler alt alta çıkıyor. halbuki sayfa iki ye bölünmüş durumda ve sayfanın sağ tarafı boş kalıyor. eklenen makaleler sol tarafta alt alta çıkıyor.
makalelerin sağ da ve solda yanyan olmasını istiyom yardım lütfen.
Ben aynen derste söylendiği gibi Yazar Adı ve Oluşturulma tarihini gizle diyorum ve o aktif oluyor fakat sitede yine gözüküyor? sebebi ne olabilir?
Hazır tema paketimi (joomla)kullanıyorsun ?
Evet.. Jet 30 diye bir template kullanıyorum.Ama daha önceden de hep hazır kullandım
denetim masası bende böyle çıkmıo sadece yazı halinde çıkıo. sarı bi sayfa var orda da makaleler var heralde. bildiin sarı sayfa ve linkler var. bu arkadaşın resmindeki gibi deil. nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz.
Paylaş