Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Tamamdır kolay gelsin levent
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bloglarda olduğu gibi makaleleere etiket koyma özelliğini anlatabilir misiniz ? ayrıca o etiketlere tıklandığında ilgili makaleleri sıralamayı da gösteren bir anlatım olursa çok sevinirim.
Konu axelll tarafından (09-16-2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler işime yaradı
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
peki makaleleri nasıl 2 sütuna bölebiliriz?
(yanlış anlaşılmasın ana sayfadaki sütunlardan bahsetmiyorum.) |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
s.a
eklediğim makaleler alt alta çıkıyor. halbuki sayfa iki ye bölünmüş durumda ve sayfanın sağ tarafı boş kalıyor. eklenen makaleler sol tarafta alt alta çıkıyor. makalelerin sağ da ve solda yanyan olmasını istiyom yardım lütfen. |
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Bulunduğu yer: ufak tefek işler kaldı Mesajlar: 26 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
saolasın....
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: manisa Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben aynen derste söylendiği gibi Yazar Adı ve Oluşturulma tarihini gizle diyorum ve o aktif oluyor fakat sitede yine gözüküyor? sebebi ne olabilir?
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hazır tema paketimi (joomla)kullanıyorsun ?
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: manisa Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet.. Jet 30 diye bir template kullanıyorum.Ama daha önceden de hep hazır kullandım
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
denetim masası bende böyle çıkmıo sadece yazı halinde çıkıo. sarı bi sayfa var orda da makaleler var heralde. bildiin sarı sayfa ve linkler var. bu arkadaşın resmindeki gibi deil. nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla makale ayarları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|